Shift is een start-up bedrijf dat een drone met nieuwe remote controller aan het ontwikkelen is. Deze controller bestaat uit een ‘One Hand Control system’, waardoor de bestuurder door middel van zijn duim de drone bestuurt. De controller kan al voor verschillende merken drones worden gebruikt. De drone met controller wordt momenteel aangeboden op Kickstarter, waar je het bedrijf financieel kan steunen. Als Early Bird ontvang je een complete set voor $89.

Kickstarter Shift

Shift is een start-up bedrijf dat een drone aan het ontwikkelen is genaamd Shift. De drone beschikt over een unieke ‘easy-to-use controller’ controller, waarmee het vliegen en besturen van een drone makkelijker dan ooit is. Het bedrijf beweert dat Shift de makkelijkste en simpelste drone is met een ‘easy-to-use controller’. De lichtgewicht drone bestaat uit een duurzaam frame, BLDC motors, oplaadbare batterij, 4K camera en nog veel meer. Verder heeft Shift een maximale snelheid van 80 km per uur, een vliegtijd van 30 minuten en nog veel meer indrukwekkende eigenschappen. Echter is de remote controller het meest unieke deel van de set. Deze controller bestaat uit een ‘One Hand Control system’, waardoor de bestuurder enkel door middel van zijn duim de drone bestuurt.

‘One Hand Control system’

De controller van Shift werkt eenvoudig; de bestuurder moet een ring om zijn duim doen die vervolgens met de controller en drone kalibreert. Wanneer de ring is geconnect met de drone controller kan de dronepiloot de drone bewegen door simpelweg zijn duim te bewegen. Zo laat je Shift naar voren gaan door je duim naar voren te doen en omhoog door je duim omhoog te doen.

Shift ontwikkelt drone met One Hand Control systeem

Andere merken

De Shift controller moet ervoor zorgen dat iedereen in de toekomst gemakkelijk een drone kan besturen. De controller is naast Shift ook geschikt voor drones van de merken Syma, JJRC en Eachine. Echter hoopt het er in de toekomst voor te zorgen dat de controller op elke soort drone werkt.

Pre-order

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de Shift drone met controller, is het mogelijk de campagne van Shift te steunen op Kickstarter.com. Je kan via Kickstarter nu al een pre-order plaatsen. Als Early Bird kun je al een complete set voor $89 dollar bestellen.

2 Reacties

  1. Reez

    If not the only one im sure that the shift controller is by far one of the best,easiest and coolest controller that I have seen and I cant wait to have one of those in near future.

  2. greg spoto

    great about time i have one arm and cant wait to get it ..

Plaats een reactie