De Drone Awards 2016 staan voor de deur! Op 1 november 2016 worden de genomineerden voor de prestigieuze awards bekend gemaakt. Het is echter nog niet te laat om mee te doen!

Stuur jouw video in!

Tot 31 oktober 2016 heb je de kans om jouw beste/leukste/mooiste/grappigste of uniekste drone video in te sturen. Heb jij het afgelopen jaar een mooie luchtfotografie video of vette droneracing video opgenomen? Stuur de video dan snel in via DroneAwards.nl om in aanmerking te komen voor een nominatie en kans te maken op deze prestigieuze award!

Laatste kans!

Drone Awards 2016

De Drone Awards 2016 worden dit jaar voor de derde keer uitgereikt. Dit jaar bestaat de wedstrijd uit twee categorieën: luchtfotografie en Racing. DRONES.nl gaat op zoek naar dé drone video’s van afgelopen jaar. Naast de felbegeerde Drone Award ontvangen de makers van de winnende Luchtfotografievideo en Racing video een cheque t.w.v. 250 euro en natuurlijk eeuwige roem!

Laatste kans!

Vorige winnaars

Ook voegen de winnaars van de Drone Awards 2016 zich toe zich toe aan het 'elite-rijtje' van vorige winnaars. In 2014 won Jelte Keur met zijn adembenemende drone video van de Domtoren in de mist. In 2015 won Rene van Manen de prijs met zijn grappige drone video van een aap die zijn drone uit de lucht sloeg. Rene kreeg de Drone Award uitgereikt door Humberto Tan tijdens een aflevering van RTL Late Night.

Racing

Voor de categorie 'Racing' zal er voor het eerst een winnaar zijn. Dit jaar wordt namelijk voor de eerste keer de categorie 'Racing' geïntroduceerd. In deze categorie vind je video's geassocieerd met droneracing of freestyle racing, dus ook snelheidsduivels maken kans op een Drone Award!

Laatste kans!

Doe mee!

Wil jij kans maken op een nominatie voor de Drone Awards 2016? Dien dan nu jouw drone video of FPV racing video in via DroneAwards.nl.

Laatste kans!

0 Reacties

    Plaats een reactie