Drie Nederlandse jonge ondernemers hebben een product bedacht en gepresenteerd op de crowdfunding website Kickstarter. De AER is gemaakt van schuim en bestaat uit vleugels en een kop. In de kop bevestig je eenvoudig een GoPro HERO 3+, 4 of 5. Gooi het gevaarte in de lucht en maak vette shots die met een drone onmogelijk zijn.

Gave shots

Met de AER maak je gave luchtopnames door hem simpelweg in de lucht te gooien. Het ontwerp is stootbestendig en tevens waterdicht. De AER blijft drijven op het water en is dus makkelijk weer terug te vinden. In de promotie video zijn een aantal zeer gave shots te zien die gemaakt zijn met de AER.

AER

De AER is ontwikkeld voor het gebruik met de GoPro HERO 3+, 4 en de onlangs verschenen GoPro Hero 5. De actiecamera is in de kop van de AER te bevestigen en klikt stevig vast. De vleugels schuif je eenvoudig in elkaar waarna je de kop erop draait. Dankzij het gebruik van lichte materialen kan je de AER ver gooien. De AER is makkelijk mee te nemen in een speciale AERtas. Deze tas heeft een apart compartiment waar de GoPro in past.

Kopen

De AER is nu te bestellen op Kickstarter voor 49 euro per stuk. Hiervoor krijg je de AER met tas en stickerpakket. De productie van de AER start wanneer de gevraagde investering van 70.000 dollar bereikt is. De eerste AER's worden in januari 2017 uitgeleverd. Voor dronepiloten is de AER een leuke accessoire om verschillende shots aan video's toe te kunnen voegen.

Gooi je GoPro in de lucht met de AER voor vette luchtshots

0 Reacties

    Plaats een reactie