DJI en SkyPixel slaan de handen ineen voor de organisatie van een heuse luchtfotografiewedstrijd. De hoofdprijs van de wedstrijd is een DJI Phantom 4 drone.

Elevate Yourself

SkyPixel is de grootste online luchtfotografie community ter wereld en organiseert samen met dronefabrikant DJI de 'Elevate Yourself' wedstrijd. Deze wedstrijd kent het thema sport.

SkyPixel en DJI lanceren 'Elevate Yourself' luchtfotografiewedstrijd

Topsport

Topsporters werken jaren lang intensieve trainingen af om op het belangrijkste moment te presteren. Luchtfotografie kent gelijkenissen aangezien een fotograaf vele uren besteedt aan het maken van die ene perfecte foto. Om deze reden heeft de organisatie van de luchtfotografiewedstrijd gekozen voor het thema sport.

Inzenden

Luchtfotografen kunnen tot en met 31 augustus 2016 hun sport gerelateerde luchtfoto inzenden via de website van SkyPixel. De lijst met winnaars wordt op 9 september 2016 bekend gemaakt.

Prijzen

De hoofdprijs van de wedstrijd is een DJI Phantom 4 drone. De tweede, derde en vierde prijswinnaars worden beloont met DJI waardebonnen van 500, 300 en 100 dollar.

SkyPixel en DJI lanceren 'Elevate Yourself' luchtfotografiewedstrijd

0 Reacties

    Plaats een reactie