Een drone zorgt voor onrust in Venlo. In één geval werd zelfs een gezin aangevallen door het onbemande vliegtuigje, zo meldt 1Limburg.

Aanval

Volgens een wijkagent in de Limburgse stad voerde een onbekende drone een aantal "aanvalsvluchten uit op een gezin" dat buiten hun auto een hapje aan het eten was. De drone kwam daarbij een aantal keer laag over het gezin heen gevlogen.

Mysterieuze drone valt mensen aan in woonwijk Venlo

Klachten

Buiten dat incident zijn er de afgelopen dagen nog vier vergelijkbare meldingen binnengekomen vanuit de Venlose wijk 't Ven. Ook op Facebook regent het klachten over de mysterieuze drone. De politie is daarom op zoek naar de eigenaar, zeker omdat de drone op de bewuste plekken überhaupt niet mag vliegen.

Eigenaar

De eigenaar van de drone kan op zijn minst een "pittig gesprek verwachten" volgens de wijkagente. "Bij deze dus de ideale kans je te melden voordat ik aan de deur sta", schrijft ze.

Mysterieuze drone valt mensen aan in woonwijk Venlo

1 Reacties

  1. Bjorn Janssen

    Heb er laatst zelf ook de politie voor gebeld. Van de Mcdonalds tot aan onze flat op tien hoog was hij irritant bezig zo rond half elf avonds. Zulke losers verzieken het voor ons als drone vlieger. Goot dat ze hem zijn spullen afnemen. En een fikse boete.

Plaats een reactie