Fabrikant Flysight staat wereldwijd bekend vanwege haar populaire Black Pearl monitor. Nu komt de fabrikant met een FPV monitor speciaal voor DJI drones. De Flysight HD900 is ’s werelds eerste HD tablet met HDMI en AV input.

Meer dan een tablet

De Flysight HD900 heeft veel weg van een tablet en draait ook op het Android besturingssysteem. De Flysight HD900 is echter veel meer dan slechts een tablet. Het multifunctionele scherm beschikt over een HDMI poort waardoor je verschillende media apparaten kunt aansluiten zoals een camera, mediaspeler, Xbox, Playstation en uiteraard je drone.

Flysight HD900: de ultieme FPV monitor voor DJI drones

Geschikt voor DJI drones

De nieuwe Flysight HD900 is te gebruiken in combinatie met verschillende DJI drones waaronder de DJI Phantom 3, DJI Phantom 4, DJI Inspire 1. Je kunt het scherm verbinden met een USB kabel of via HDMI.

Flysight HD900: de ultieme FPV monitor voor DJI drones

Indrukwekkende specificaties

Het scherm heeft een 9 inch touchscreen met de nieuwste Exynos 5260 processor, 2GB RAM en 16GB opslaggeheugen. De Flysight HD900 beschikt over een 2K HD scherm met een resolutie van 2560 x 1600 pixels. Daarnaast heb je met de Flysight HD900 ook de beschikking over een front- en backcamera, GPS, Bluetooth 4.0 en WiFi.

Conclusie

Voor (lucht)fotografen is het scherm dankzij de HDMI aansluiting een ideaal hulpmiddel. Zo kijk je direct de opgenomen beelden terug op een hoogwaardig scherm in een goede resolutie. Daarnaast is het scherm dankzij het Android besturingssysteem ook als tablet te gebruiken. Voor de prijs van 399 euro heb je zeker een geweldig apparaat en is de Flysight HD900 een must-have voor elke (lucht)fotograaf.

Flysight HD900: de ultieme FPV monitor voor DJI drones

4 Reacties

  1. Erik

    Wauw! Gaaf ding. Ik zat er aan te denken om een tablet te gaan kopen, maar nu ga ik zeker voor deze! Ook qua prijs niet duur vergeleken met een samsung tablet

  2. Buis

    Mooi apparaatje! Gek dat er zoiets eigenlijk nog niet was: ik ga mijn spaarvarkentje dan toch ook maar eens aan diggelen slaan...

  3. Klaas

    Ai, dit moet ik eigenlijk hebben

  4. Andre

    Leuk scherm maar hij bind niet met dji phantom 2 standaard

Plaats een reactie