Zou jij graag tegen je vrienden willen racen met drones? Dan is de drone racing game van Autonomous Inc. op Indiegogo zeker iets voor jou. Met de aangeboden sets heb jij binnen no-time een FPV race parcours opgezet en kan de wedstrijd beginnen.

Racen

Met een speciale app kan je eenvoudig je vrienden uitnodigen om een wedstrijd te racen. Via de applicatie worden ook rondetijden en een algemeen klassement bijgehouden. Door je smartphone te bevestigen in een VR-bril kijk je direct mee met de camera van de drone.

Drone racing game een succes op Indiegogo

Specificaties

De drones beschikken over een WiFi camera waarvan het exacte aantal megapixels niet genoemd wordt. De batterij geeft je een vliegtijd van ongeveer 7 minuten wat volgens de makers goed is voor 3 races. Het maximale bereik van de drone en het WiFi camerabeeld is 50 meter.

Ultiem pakket

Racen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom worden er bij elk pakket standaard twee drones geleverd. Voor de ultieme racerevaring betaal je bij de makers slechts 149 dollar. Hiervoor krijg je 2 drones, 2 remote controllers, 2 headsets, 9 vlaggen, 50 gekleurde discs en een grote zak om alles in te stoppen.

Drone racing game een succes op Indiegogo

Doel bereikt

Met nog een paar uur op de klok is de gewenste investering al ruimschoots bereikt. Dat betekent dat het product zeker in productie gaat. Het doel is zelfs zover overschreden dat iedereen die besteld een gratis extra accu ontvangt.

Levering

De productie van de drones en accessoires is twee maanden geleden al gedaan waardoor de producten al in voorraad zijn. Backers krijgen daarom hun bestelde producten naar verwachting al in augustus geleverd.

0 Reacties

    Plaats een reactie