Drone fabrikant DJI heeft afgelopen week aangekondigd een samenwerking aan te gaan met het Amerikaanse bedrijf Measure. De twee slaan de handen ineen om de commerciële drone industrie beter te bedienen.

DJI en Measure

DJI en Measure hebben een partnership aangekondigd om de economische groei en innovatie in de commerciële drone industrie te promoten. DJI, wereld marktleider van onbemande luchtvaartuigen en Measure, Amerika's marktleider van commerciële exploitanten van drones maken met deze samenwerking een koppeling tussen de meest geavanceerde drone technologie en de ongeëvenaarde operational excellence zodat commerciële zakelijke klanten hun meest veeleisende zakelijke doelen kunnen bereiken.

Drone-technologie

De bedrijven erkennen steeds vaker dat het hebben van goed geïnformeerde en ervaren drone operators bij controles essentieel is voor het succesvol gebruik van de drone-technologie. De samenwerking tussen de twee giganten moet ervoor zorgen dat bedrijven noodzakelijke functies sneller, veiliger en efficiënter en tegen een lagere prijs kunnen toepassen. Measure en DJI zal organisaties helpen bij het ontwikkelen en implementeren van UAV operaties in het gebied van landbouw, energie en media.

Opleidingen voor piloten

Measure's applicatie-specifieke opleidingen voor piloten en diepe kennis van regelgeving zorgt ervoor dat zij de standaard zetten voor vele commerciële UAV operaties in het veld. De samenwerking met DJI brengt voor Measure de mogelijkheid om technische bekwaamheid en de omvang van bedrijfsactiviteiten te vergroten.

DJI en Measure kondigen partnership aan voor promotie commerciële drone industrie


Bron: DJI.com

0 Reacties

    Plaats een reactie