FormulaFPV organiseert op 6 augustus een FPV drone race tijdens CampZone 2016. Tijdens deze race nemen 16 ervaren drone piloten het tegen elkaar op in een eliminatie race.

FormulaFPV

Tijdens CampZone, dat gehouden wordt van 5 t/m 10 augustus 2016, organiseert FormulaFPV verschillende drone gerelateerde activiteiten. Op 6 augustus vindt dan een drone race tussen 16 ervaren piloten plaats. De race vindt op één dag plaats en begint met oefen rondjes, een kwalificatie en vervolgens de race.

Eliminatie race

De drone wedstrijd bestaat uit een eliminatie race. Per heat vliegen er vier dronepiloten met hun drone over het parcours. De langzaamste piloten vallen af, maar hebben nog een kans om door te gaan in een wedstrijd tegen andere verliezers. In de finale is er geen tweede kans.

CampZone 2016 Invitational Drone Race

Open parcours

Na de drone race blijft het parcours tot het eind van CampZone beschikbaar voor CampZoners die hun eigen drone hebben meegebracht. Bij het parcours is een vrijwilliger aanwezig die de onervaren dronepiloten op weg kunnen helpen.

CampZone

CampZone is één van de grootste camping voor mensen die geïnteresseerd zijn in games en technologie. Zij nemen hun eigen computers mee en leven zich uit met andere gamers. Naast het drone racen worden er nog meer activiteiten georganiseerd voor de deelnemers.

CampZone 2016 Invitational Drone Race

Bezoeken

CampZone 2016 wordt gehouden in Kronenberg, Limburg. Geïnteresseerde die de dronerace tijdens CampZone willen bijwonen betalen hiervoor éénmalig 10 euro entree.

Bron: FormulaFPV

0 Reacties

    Plaats een reactie