Op 16 juni 2016 kun je in contact komen met de drone technologie in al zijn vormen tijdens de Avantis Drone Meeting 2016 in Heerlen.

Avantis Drone Meeting 2016

Wat kun je ermee, wat zijn nieuwe businessmodellen, wat zijn de belemmeringen en wat kun je ervan verwachten? Zie je ook kansen? Deel ze met elkaar en discussieer mee samen met de specialisten tijdens De Wijk van Morgen.

De Wijk van Morgen

De Wijk van Morgen is een innovatief programma waarin de vier O's (Onderwijs, Onderzoek, Ondernemers en Overheid) samen een inspirerende omgeving creëren voor de transitie naar een duurzaam gebouwde omgeving op het European Science and Business Park Avantis te Heerlen/Aken.

Kom naar de Avantis Drone Meeting 2016 in Heerlen

Programma

Het programma voor de Avantis Drone Meeting 2016 ziet er als volgt uit:

15:00 - 15:30 uur - John Dummer van het bedrijf Air-Vision zal zijn ervaring met fotografie d.m.v. drones delen en hij zal belangrijke informatie geven over de eisen en regels die er nodig zijn om commercieel met drones te mogen vliegen binnen Nederland.

15:30 - 16:00 uur - Luiz Curado werkzaam bij SGS, zal ons laten zien hoe ’s werelds toonaangevende bedrijf zich voorbereidt op de komende drone revolutie op het gebied van verificatie, inspectie, testen en certificering.

16:00 - 16:30 uur - Roy Jeunen van AIRobot brengt zijn verhaal als jonge ondernemer in de opkomende drone-industrie en hij laat ons zien dat er verschillende manieren zijn om mee te “vliegen” in deze sector.

16:30 - 17:00 uur - João Manoel de Holanda zal spreken over de uitdaging om de technologie te vermarkten in een website omgeving, gericht op de inzet van drones in Nederland.

17:00 - 18:00 uur - Na een middag van lezingen en informatie over drones zullen wij de mogelijkheid bieden om vliegacties te laten zien, je ziet ze vliegen! Tevens zal een livestream drone tentoonstelling te zien zijn.

Kom naar de Avantis Drone Meeting 2016 in Heerlen

Netwerkborrel

Afsluitend zal er de gelegenheid zijn om onder het genot van een drankje te netwerken met andere genodigden, ondernemers, starters en studenten.

Registratie

Je kan je inschrijven voor de Avantis Drone Meeting 2016 op 16 juni 2016 in Heerlen via: info@dewijkvanmorgen.nl

De Wijk van Morgen
Tesla 1
6422 RG HEERLEN
www.urdrone-it.com

0 Reacties

    Plaats een reactie