'Zwart' was deze maand het goede antwoord op de vraag die werd gesteld op http://win.drones.nl. Door het downloaden van de DRONES.nl app konden deelnemers het antwoord op de prijsvraag achterhalen. Nick Weiden uit Berghentheim is deze maand als gelukkige winnaar uit de bus gekomen en wint een Syma X8C drone!

Gefeliciteerd, Nick Weiden! Door deel te nemen aan de actie en het goede antwoord te geven op de vraag "Wat is de kleur van de 'Bezoek website' button op de info-pagina in de DRONES.nl app?" is Nick als gelukkige winnaar uit de bus gekomen. Het antwoord op deze vraag was te achterhalen door de nieuwe DRONES.nl app voor iOS of Android te downloaden. De hoofdprijs is dit keer een gave Syma X8C drone. De drone komt zo snel mogelijk jouw kant op, Nick!

Syma X8C drone

Nick wint door deelname aan de DRONES.nl winactie een Syma X8C drone t.w.v. 99,99 euro. Deze quadcopter beschikt over een 2 megapixel camera die je eenvoudig bedient met de meegeleverde afstandsbediening. De drone beschikt daarnaast over een handige 'headless modus'. Deze modus zorgt ervoor dat je geen rekening hoeft te houden met de voor- en achterkant van de drone waardoor de besturing erg makkelijk is.

Winnaar winactie april 2016: Nick Weiden


Nieuwe winactie

Niet gewonnen? Uiteraard staat er deze maand weer een nieuwe winactie voor je klaar. DRONES.nl wil graag van je weten welke zaken m.b.t drones en regelgeving verplicht/toegestaan zouden moeten zijn in Nederland. Door deel te nemen maak je kans op een Hubsan H107D+ micro drone. Doe snel mee via http://win.drones.nl.

0 Reacties

    Plaats een reactie