Periscope kondigt een update met nieuwe functies aan, zoals het doorzoeken van streams, zowel live als replays. Ook worden de streams nu standaard meer dan 24 uur opgeslagen en krijg je de mogelijkheid om te livestreamen met een DJI drone.

Periscope

Periscope is een live video-streaming app voor iOS en Android. De streamingdienst werkte al samen met de actiecamera’s van GoPro. Wil je live-actie ook vanuit de lucht laten zien, dan kun je nu livestreamen via een DJI drone.

Periscope ondersteunt livestreaming voor DJI drones

Real-time

Tijdens het streamen wissel je de beelden tussen de telefoon en de drone uit. Ook kun je real-time schetsen op de streams, terwijl de drone aan het uitzenden is.

Ondersteuning

Momenteel worden alleen de DJI Inspire, Phantom 4, Phantom 3 Professional, Phantom 3 Advanced en Osmo ondersteund. Heb je ook nog een GoPro, dan kun je zelfs wisselen tussen telefoon, DJI en GoPro, zodat je een complete live-stream kunt maken.

Periscope ondersteunt livestreaming voor DJI drones

iOS

Het streamen met drones zal voorlopig alleen aan de iOS-versie worden toegevoegd. Android-gebruikers krijgen alleen de zoeken- en opslaan-functies die Periscope vandaag ook aankondigde. Ze zullen wel echter nog wel een paar weken op moeten wachten.

Periscope ondersteunt livestreaming voor DJI drones

0 Reacties

    Plaats een reactie