De 2e editie van het magazine Modelvliegen & Drones ligt vanaf vandaag in de winkel. Het tijdschrift bevat interessante artikelen en informatie voor liefhebbers van modelsport en drones. Zo wordt er teruggeblikt op de World Droneprix Dubai en is de nieuwe Mobius actie-camera aan een test onderworpen.

Modelvliegen & Drones

Modelvliegen & Drones is het enige hobbytijdschrift in Nederland en België dat zich volledig richt op RC modelvliegtuigen en drones. Deze week ligt de 2e editie van het nieuwe magazine in de schappen bij de betere boekhandel. Technisch inzicht in het bouwen van een model, basiskennis over aerodynamica en natuurlijk zelf een modelvliegtuig of drone besturen, komen in Modelvliegen & Drones allemaal bij elkaar. Het magazine brengt tevens nieuws van de afdeling modelvliegsport van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart (KNVvL). De mix van deze ingrediënten maakt Modelvliegen & Drones tot een aantrekkelijke en onmisbare gids voor modelvliegsporters en drone-piloten.

Modelvliegen & Drones magazine uitgave 2 nu in de winkel!

Wat staat er in het magazine?

In deze editie van Modelvliegen & Drones komen een aantal zeer interessante onderwerpen voor liefhebbers van drones en modelsport aan bod. Zo is er aandacht voor de World Droneprix in Dubai, een evenement wat er dit jaar voor zorgde dat FPV-racen op internationaal gebied echt voet aan de grond kreeg. Lees daarnaast alles over het Dream and Dare festival wat eind april door de TU Eindhoven werd georganiseerd. Tijdens dit festival waren er diverse technische hoogstandjes en innovatieve dronetoepassingen te bewonderen. Het magazine bevat tevens een interessante review over de Mobius camera, een van de nieuwste mini camera's die zowel als actie-camera als in combinatie met een quadcopter gebruikt kan worden.

Uitgeverij Media Primair

Media Primair is de uitgever van Modelvliegen & Drones. Media Primair is eveneens verantwoordelijk voor meerdere titels op het gebied van modelsport, waaronder ModelAuto en De Modelbouwer. Ook in de paardensport is de uitgeverij actief met tijdschriften als Hoefslag en Phryso. Naast diverse vakbladen ontwikkelt Media Primair ook kalenders en agenda’s.

Modelvliegen & Drones magazine uitgave 2 nu in de winkel!

Nu in de winkel!

Uitgave nummer 2 van het magazine Modelvliegen & Drones ligt nu in de schappen bij de betere boekhandel. Via de website Modelbouwmagazines.nl kun je eveneens een losse editie kopen. Je kan ook een abonnement nemen op het interessante tijdschrift voor droneliefhebbers. Modelvliegen & Drones heeft momenteel een tijdelijke Vaderdag-actie waarbij je 4 nummers voor €17,50 cadeau kan doen aan jezelf, je vader of iemand anders!

0 Reacties

    Plaats een reactie