Op 14 en 15 oktober 2016 vindt in Hamburg (Duitsland) de eerste editie van 'The Age of Drones Expo' plaats.

The Age of Drones

Het tweedaagse event staat volledig in teken van drones en alle denkbare toepassingen. The Age of Drones Expo is een platform waar geïnteresseerden en bedrijven uit de drone-industrie elkaar kunnen ontmoeten. Het evenement biedt kansen voor nieuwe internationale samenwerkingen op het gebied van onbemande systemen.

Kom naar The Age of Drones Expo in Hamburg

Alle sectoren

The Age of Drones Expo biedt een podium voor dronetechnologie toegepast in luchtfotografie, landbouw, bouw, energie, mijnbouw, filmproductie, makelaardij en journalistiek.

Conferentie

Naast een 'Meet market' met meer dan 60 exposanten uit o.a. Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Verenigde Staten en China, zullen er volop interessante bijeenkomsten en lezingen worden georganiseerd rondom het thema 'drones'. Naast het opdoen van de nodige zakelijke relaties is het de bedoeling dat je ook nog wat opsteekt tijdens The Age of Drones Expo.

14 en 15 oktober 2016

The Age of Drones Expo vindt plaats op 14 en 15 oktober 2016 in het Schuppen 52 Hamburg Expo Center in Hamburg, Duitsland. Bezoekers kunnen zich inschrijven via de website van The Age of Drones Expo.

0 Reacties

    Plaats een reactie