De folder van Veilig Vliegen is vernieuwd en uitgebreid met nieuwe informatie. De folder wordt gebruikt om consumenten te informeren over de regelgeving bij aankoop van een drone.

Update

Er is een tweede druk van de Veilig Vliegen folder uitgebracht, aangevuld met nieuwe informatie. De buitenkant van de folder is hetzelfde gebleven, maar de binnenkant heeft een metamorfose ondergaan. Zo is de binnenkant van de folder voorzien van beginnerstips en onmisbare informatie over No Fly Zones.

Veilig Vliegen vernieuwt gratis folder

Folder

De Veilig Vliegen folder wordt door winkels die drones verkopen aangeboden aan klanten om consumenten te informeren over de regelgeving omtrent het vliegen met drones. Winkels die de folder verstrekken aan klanten zijn o.a.: Droneland, Toemen Modelsport, Dronespecialist, Copterworld en vele anderen. De folder is online te bekijken of gratis per post aan te vragen via de website.

Veilig Vliegen

VeiligVliegen.nl is een initiatief uit de Nederlandse dronewereld dat in het leven is geroepen om Nederlandse consumenten te informeren over de regelgeving omtrent het vliegen met drones. Naast de regelgeving besteedt de campagne aandacht aan tips, adviezen en aanvullende informatie voor het veilig vliegen met drones.

Veilig Vliegen vernieuwt gratis folder

Regelgeving

VeiligVliegen werd vorig jaar geïntroduceerd vanwege gebrek aan een duidelijke presentatie van de regelgeving omtrent het vliegen met drones. Vliegen met drones valt onder de regelgeving van het vliegen met modelvliegtuigen, maar deze regelgeving is niet afgestemd op de toenemende populariteit van drones. Veilig Vliegen biedt consumenten een kleurrijke presentatie van alle benodigde regels die in acht dienen te worden genomen wanneer men vliegt met een drone.

Veilig Vliegen vernieuwt gratis folder

Ambassadeurs

Retailers of andere bedrijven uit de drone-industrie kunnen zich gratis aanmelden als ambassadeur van VeiligVliegen.nl.

veilig_vliegen_ambassadeurs_615x400veilig_vliegen_ambassadeurs_615x400

2 Reacties

  1. Jon

    Ik denk dat ik de PDF maar eens ga uitprinten en overal mee naar toe neem. Ik zie steeds vaker kinderen met ouderlijk toezicht een quadcopter besturen. Vaak hartstikke leuk maar regelmatig komt het voor dat de locatie niet echt handig is. Boven/naast het fietspad komt vaak voor. Tot nu toe steeds getwijfeld of ik er wat van zou zeggen. Maar gezien de toename denk ik dat ik de volgende keer er gewoon even op af moet lopen en dan is deze folder toch wel erg handig. Komt wat minder bemoeiend over denk ik, tenslotte gaat veiligheid boven alles niet waar? Dus makers en ambassadeurs bedankt voor deze nieuwe folder, ik zal eens kijken of we de boel voor iedereen wat veiliger kunnen maken voor er wel ongelukken gebeuren. (Moet er niet aan denken dat je er een tegen je hoofd aankrijgt terwijl je voorbij fietst).

  2. Talitha

    Goed bezig! Een duidelijke regelgeving is nodig als je met drones wilt vliegen.

Plaats een reactie