De Franse dronefabrikant Parrot heeft een update van haar FreeFlight 3 app doorgevoerd. De gratis app waarmee je de Parrot Bebop drones kunt besturen is uitgebreid met enkele nieuwe functies.

FreeFlight 3

Versie 3.9 van de FreeFight app is uitgebreid met twee nieuwe functies in de Flight Plan mode. Ook introduceert de nieuwe update een veiligere verbinding met de drone dankzij 'Secure Link'. Snelheidsmonsters kunnen vanaf nu ook kiezen van the 'Banked Turn mode' voor een sportieve vliegervaring.

Flight Plan: Point of Interest

Parrot update FreeFlight 3 app
Met deze nieuwe functie kunt u een specifieke locatie, zoals een gebouw of een object, instellen als een 'Point of Interest' (POI). De Parrot Bebop zal zijn oriëntatie aan passen zodat het POI in het gezichtsveld blijft en je de perfecte video kan opnemen.

Flight Plan: Progressive Course

Parrot update FreeFlight 3 app

Met deze functie kun je een progressief verloop tussen twee coördinaten in Flight Plan instellen. De Parrot Bebop zal geleidelijk zijn oriëntatie aanpassen voor betere en meer stabiele shots.

Secure Link

Parrot update FreeFlight 3 app
Dankzij 'Secure Link' kun je een beveiligde WiFi-verbinding tussen de drone en je smartphone (of tablet) instellen met een 8-karakters wachtwoord (WPA2).

Banked Turn mode

Parrot update FreeFlight 3 app
In 'Banked Turn' mode is het makkelijjker dan ooit te voren om strakke bochten te maken op hogere snelheden. Met name voor sportieve dronepiloten is deze nieuwe functie een uitkomst en je luchtopnamen zullen hierdoor nog beter zijn dan voorheen.

7 Reacties

  1. Dirk

    Met name de Flight Plan mogelijkheden zijn sterk verbeterd in de FF3 update. Wat niet verbeterd is, is de zeer matige video kwaliteit, die erg veel verschilt met datgene waar mee geadverteerd wordt. Zie bijvoorbeeld 1 van de vele post op de Parrot forum: https://community.parrot.com/t5/Bebop-2/Lack-of-communication-Parrot/m-p/135015#U135015

  2. Robbie Linders

    Waarom krijg ik iedere keer de free flight pro als ik de free flight 3 app installeer op mijn Samsung S6 edge. De free flight pro heeft geen reality beeld. Kan iemand mij daarop antwoord geven. Groetjes van een beginneling met drone bebop

  3. Peter Magnee

    hoi robbie ik krijg ook geen beeld op de tablet ??

  4. Hans H

    Het zou een leuke App kunnen zijn. Maar deze werkt niet op de Samsung S7. Na een paar minuten crashed de Samsung en dat is al weken zo. Parrot beloofd de app te repareren maar dat is tot op dit moment nog niet het geval.\ Zo is het een dure Drone in de kast.

  5. mike

    ik heb een bebop 2,een acer windows tablet,is hier geen app voor? heb geprobeerd met de free flight 3 maar werkt niet,op mijn gsm werkt alles prima onder android met free flight pro,is er oplossing voor mijn tablet?

  6. Fieve

    ik wil weten hoe je een drone toe voegt in FreeFlight 3

  7. hans baartscheer

    met flightplan krijg ik steeds de melding gelieve verbinding te maken met apparaat in bebop Drone heeft verbinding want gewoon vliegen doet het en camera ook graag oplossing

Plaats een reactie