Nieuwe maand, nieuwe kansen! Dit keer houdt DRONES.nl je niet voor de gek; door deel te nemen aan de nieuwe winactie maak je dit keer kans op een Syma X8C drone. Deze drone is ideaal voor de beginnende dronepiloot die wil leren vliegen met een onbemand luchtvaartuig. Wat moet je doen? De DRONES.nl app downloaden!

Nieuwe winactie

DRONES.nl heeft voor de maand april een nieuwe winactie voor je klaar staan. Doe mee via http://win.drones.nl en maak kans op een Syma X8C drone. Om kans te maken op deze prijs dien je de DRONES.nl app voor iOS of Android te downloaden en slechts 1 vraag te beantwoorden: "Wat is de kleur van de 'Bezoek website' button op de info-pagina in de DRONES.nl app?". Vul je antwoord en je gegevens in en je maakt automatisch kans op de Syma drone.

Downloadlink iOS app: http://dr0n.es/ios
Downloadlink Android app: http://dr0n.es/android

Download de DRONES.nl app en win een Syma X8C!

Syma X8C

De Syma X8C is een ready-to-fly quadcopter met camera. De drone is ideaal voor de beginnende drone piloot. De drone heeft bijna dezelfde afmetingen als een DJI Phantom en is zeer gebruiksvriendelijk. De Syma X8C is standaard uitgerust met een 2 megapixel camera. Deze camera filmt in een 720p HD resolutie en is vanaf de meegeleverde remote controller te bedienen. De drone heeft een vliegtijd van ongeveer 7 minuten. Dit wordt mogelijk gemaakt door de 2000mAh LiPo accu. Na een vlucht is deze accu in ongeveer 3 uur weer volledig opgeladen.

Download de DRONES.nl app en win een Syma X8C!

Zeker weer een grap?

Ook al hebben we jullie vorige maand voor de gek gehouden met een 1 april grap, was het écht maar een grap. Een eenmalige grap welteverstaan, dat beloven we je! Door deel te nemen aan de winactie maak je deze maand kans op een Syma X8C. Op 1 mei 2016 maken we als vanouds weer een winnaar bekend, zonder grappen of grollen.

Meedoen aan de nieuwe winactie? Check http://win.drones.nl

2 Reacties

  1. Edwin van der Wouden

    Beste Drone. NL Een week geleden jullie app geïnstalleerd op mijn IPhone 6+ en lekker bezig geweest, tot gisteren! App opstarten en nu bij bepaalde items" nieuws, drones, bedrijven, videos & kaart crashes de app! Hij springt terug naar het drone.nl pictogram. Ik heb gisteren wel een programma "dronedeploy" binnengehaald en sindsdien gaat het fout. Inmiddels dit programma er weer afgehaald en opnieuwe drone.nl geïnstalleerd, maar het probleem blijft. Is dit bij jullie bekend? Ik hoor het wel Gr. Edwin

  2. Max

    Jammer, geen windows phone app. Helaas gaat het dan niet door. Daarnaast is mijn vertrouwen behoorlijk gedaald in drones.nl na de misleidende ledenronselactie (correctie: 1-april grap). Komt deze nog voor windows?

Plaats een reactie