De politie in de Amerikaanse staat Colorado is op zoek naar twee dieven die op klaarlichte dag dure drones stalen uit een modelbouw-winkel in Aurora.

Dieven

Het incident vond plaats op maandag 4 april 2016 wanneer twee mannen als doodnormale klanten de 'Remote Control Hobbies' winkel in Aurora, Colorado binnenstapten. De twee kijken eerst onschuldig rond in de modelbouw-winkel, maar wanneer ze de kans zien weten ze drie dure drones te grijpen en maken de twee zich uit de voeten.

Dieven betrapt op het stelen van drones in Colorado

Drones

Het personeel bedenkt zich geen moment en snelt achter de twee dieven aan. In de achtervolging lukt het één van de medewerkers om een Phantom 3 drone uit de handen van de daders te slaan, maar dankzij een klaarstaande vluchtauto wisten de daders uiteindelijk weg te komen met 2 peperdure drones waaronder de splinternieuwe Phantom 4 ter waarde van zo'n 1600 euro.

Camera

De mannen waren waarschijnlijk 25 tot 30 jaar oud en ongeveer 180 cm groot. De camera van winkel wist het grijpgrage duo vast te leggen en FOX31 besteedde aandacht aan de diefstal.

0 Reacties

    Plaats een reactie