Van 3 tot 5 juni 2016 vindt in België de eerste editie van het Film & Photo DroneFestival plaats. Het 3-daagse evenement staat volledig in teken van dronefotografie met als hoogtepunt een awardshow.

Film & Photo DroneFestival

Het Belgische Film & Photo DroneFestival is een gelegenheid om de creatieve mogelijkheden te tonen van drones. Het is een nieuw technologisch hulpmiddel, maar het vormt ook een nieuwe uitdaging voor kunstenaars.

Dronefotografie

Wat je op het festival zal zien is een concentratie van de beste artistieke creaties en cinematografische films die tot op vandaag met de hulp van drones werden gemaakt.

Belgisch Film & Photo DroneFestival van 3-5 juni 2016 in Saint-Hubert

Saint-Hubert

Het 3-daagse evenement wordt gehouden van 3 tot 5 juni 2016 in het Belgische Saint-Hubert.

Programma

Het evenement opent op vrijdag met een foto-tentoonstelling en de dag zal worden afgesloten met diverse presentaties en filmvertoningen. Op zaterdag is er wederom de hele dag aandacht voor de tentoonstelling en is er 's middags een FPV racing demonstratie gepland. Bezoekers kunnen ook verschillende interessante lezingen bijwonen. Zaterdagavond is het tijd voor een gala avond en bekendmaking van de awards. Op zondag is de foto-tentoonstelling nog steeds toegankelijk en is er 's middags wederom een droneracing demo, maar zijn er ook verschillende bijeenkomsten en filmvertoningen.

Meer info

Aanvullende informatie vind je op de website van het Belgische Film & Photo DroneFestival. In de evenementenkalender op DRONES.nl vind je altijd een up-to-date overzicht van aankomende drone-events.

Nederland

In Nederland verkiest DRONES.nl jaarlijks de beste Drone Video van het Jaar voor de meest populaire drone video van het jaar. Alle video's gepubliceerd de video-sectie maken automatisch kans om genomineerd te worden. Luchtfotografen kunnen video's eenvoudig indienen via de speciale pagina om een video voor te leggen aan onze redactie.

0 Reacties

    Plaats een reactie