Voor je snel de helft van dit bericht overslaat op zoek naar de winnaar van de Inspire 1, willen wij als redactie van DRONES.nl graag onze excuses aanbieden. Sorry, we hebben jullie voor gek gehouden, flink gefopt, in de maling genomen. We geven vandaag geen DJI Inspire 1 weg, dat was een 1 april grap! Geen "kikker in je bil" of "je veter zit los"; wij hielden alle deelnemers voor de gek met een prijs die écht te mooi is om waar te zijn. Een winactie met einddatum 1 april vonden wij simpelweg een te mooie kans om aan ons voorbij te laten gaan!

Oplettende deelnemers

Na de aankondiging van de winactie op onze website en Social Media kanalen afgelopen 1 maart, stroomden de reacties op de hoofdprijs binnen. Vele van jullie zagen een upgrade naar een Inspire 1 wel zitten! DRONES.nl vond dat we een dergelijke grap niet konden uithalen zonder troostprijzen achter de hand te hebben. Voor elke persoon die de winactie met 1 april wist te associeëren, stond er een coole nano-drone klaar. Er was één persoon die de spectaculaire winactie in twijfel trok; Titus Heezen vroeg zich in een reactie op Facebook openlijk af of het niet om een 1 april grap ging. Je had gelijk Titus, en daarom ontvang jij een Crazy Flip LED Nano drone!

1 april: winnaar bekend!?

Ha, Ha...

Nu denk je vast "Ha, ha.. wat een flauwe grap". Toch vinden wij op de DRONES.nl redactie dat 1 april juist dé dag is voor het maken van flauwe grappen. "Je veter zit los" is nou ook niet echt een voorbeeld van hoogstaande humor, toch? Daarnaast trakteert DRONES.nl haar bezoekers iedere maand op een winactie, vaak met een gave drone als hoofdprijs. Maandelijks wordt er budget in deze winacties gestopt om bezoekers van DRONES.nl de kans te geven op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met drones. Het weggeven van een dergelijk dure prijs als een DJI Inspire 1 t.w.v. €3.199,- zit er voor ons als onafhankelijk nieuwsplatform helaas niet in. DRONES.nl is sinds de oprichting zo goed als vrij van advertenties, en mede door het organiseren van winacties hopen wij dit in de toekomst nog lang zo te kunnen houden.

1 april: winnaar bekend!?

Uitschrijven

Om deel te nemen aan de winactie moest je een account aanmaken op DRONES.nl. Wil je nu je account verwijderen? Wij hebben hier uiteraard begrip voor. Uitschrijven kan door in te loggen op DRONES.nl en via het tabblad 'Account' onderaan de pagina te klikken op 'Account Verwijderen'.

Nieuwe winactie

Niet getreurd, het was écht maar een grap. Een eenmalige grap welteverstaan, dat beloven we je! Er staat voor de maand april weer een nieuwe winactie klaar waarbij je kans maakt op een Syma X8C! Op 1 mei 2016 maken we als vanouds weer een winnaar bekend, zonder grappen of grollen.

1 april, kikker in je bil!

23 Reacties

  1. Joost

    Wat stom dat ik hier ingetrapt ben... Dagen keek ik met volle hoop uit naar deze dag, maar helaas; zal toch de spaarpot moeten plunderen :(

  2. Henk

    Had me hier op verheugd, maar nee het is een zeer trieste grap. Erg teleurstellend dit..

  3. Quincy

    Ik kan er gelukkig wel de humor in vinden

  4. Bram

    DIt is ronduit belachelijk. Leuk om volk te ronselen en dan weer kwijt te spelen.

  5. bas

    Ik vind persoonlijk dat je iedereen die meedee wel zon drone mag geven. Ik weet bijna zeker dat meer dan 90 procent hier wel aan heeft gedacht maar dat niet heeft gezecht.

  6. bas

    Het is gewoon een schande voor de nederlanse maatschapij. Met kleine prijzen vind ik het best maar met een hele dure prijs. Vind ik het NIET oké. Met dit soort dingen maak je GEEN vrienden!!!

  7. Jeroen

    Tja te mooi om waar te zijn, was wel een leuke upgrade geweest voor de phantom 3.

  8. Joos Willems

    Met mijn vrouw en kinderen zeer naar deze dag toegeleefd. Ik ben al langer gebruiker van dit platvorm en waardeer deze grap niet. Als het hiernou om een simpele drone van 40 euro ging, oké. Maar dat is niet het geval, ik met me hierbij af van dit platvorm want zulke grappe horen niet bij een dergelijke organisaties. Ik hoop dat jullie je voortaan iets volwassener zullen gedragen. En niet zo met de gevoelens van gebruikers wil omgaan! Erg jammer dit!

  9. Max

    Was erg van jullie onder de indruk, leuke site en zal me ook zeker niet uitschrijven. Echter vind ik dit niet echt een gepaste 1 april grap. Gewoon een misleidende actie om leden te ronselen..

  10. Jos

    Gezien de teleurstellende reactie ben ik niet de enige die me dus ergert aan dit beleid. Ik snap dat vanuit jullie overwegingen de lol erin hebben gezien om 1 april te gebruiken als einddatum, waarschijnlijk al een reactie of verhaaltje al helemaal klaar hebben staan. Ik vind dit erg misleidend en ben erg geneigd om dit te bespreken met iemand die op een advocaten kantoor werkt en niet de minste in Amsterdam. Dit puur omdat het een misleidende actie is, je totaal op het verkeerde been wilt zetten, blij maken met een dooie mus! Nee, ik heb mij niet ingeschreven op deze site vanwege de prijs, maar omdat ik drones super gaaf vind! Dat deze belachelijke instinker een lokker is voor leden vind ik ronduit .... nouja laat de woorden maar bedenken zoals men ze wilt denken. Ik pleit ook voor een tegemoetkoming! Een tegoed bon of iets dergelijks voor alle mensen die verheugd hebben op deze prijs en die erin gestoken zijn om lid te worden!

  11. Bram

    Nogmaals, ik schrijf me hier ook uit. Degoutante marketing. DEGOUTANT.

  12. Jos

    Ja, zit er ook erg aan te denken om me uit te schrijven. Veel plezier om een ander forum of site bram! Succes met dronevliegen :-)

  13. Ale jan

    Wanneer kan ik mijn troostprijs in ontvamgst nemen :-) :-)

  14. Jan

    Prachtig toch. Tussen alle ellende op de wereld een grap op de dag van de grappen. Op de site die zaken met een helikopterview bekjjkt. Prima hoor.

  15. Remco

    De website doet professioneel overkomen maar blijkbaar wordt het gerund door een stel kleine kinderen. Als er geen "actie" was geweest was in ongetwijfeld lid geworden en gebleven, maar dit is gewoon een erg trieste manier om zieltjes te winnen. Mijn eerste (en laatste) ervaring met deze website is dan ook gelijk negatief en mij zal je hier niet meer terugzien.

  16. bas

    ik heb me voornamelijk ingeschreven voor de prijs. en toen de ik de eind dag zag had ik ook mijn twijfels maar ik heb het niet gemeld. tja hoe zit het dan?? en ik kan me heel goed voorstelen dat meer mensen dit hebben

  17. bas

    die zouden toch ook eigenlijk een TROOST prijs moeten ontvangen?

  18. Merel

    Haha, wat kunnen mensen zich toch druk maken om een prijs :-)

  19. bas

    je kunt in het verhaal "voor de gek gehouden" beter vervangen door bedrogen dit is een zeer teleurstellende actie. JOS heeft helemaal gelijk. dit zou je beter met een advocaat kunnen bespreken.

  20. cas

    Eens met bovenstaande reacties. Triest hoor. Ik had ook mijn twijfels, maar verhaal met nieuwe website klonk geloofwaardig. Weet iemand een alternatieve website? Ga ik daar naar toe. Klopt dit ook met dr voorwaarden van de winactie?

  21. Jurr

    Wat een kutgrap! Mijn kennis zie je hier niet meer terug.

  22. Max

    Voor iemand die zich volledig op de zelfbouw heeft gestort was de prijsvraag inderdaad de druppel om mijn persoonsgegevens aan een bedrijf als drones.nl en indirect ook promodeals.nl te geven. Het nieuws waarvoor ik voorheen jullie facebook in de gaten hield, kon ook prima zonder deze tegemoetkoming aan mijn eigen gevoel van privacy. Sorry Drones.nl... jullie ogen heel professioneel, maar zijn diep van binnen op sommige vlakken dus zeer infantiel. Wat gaan jullie eigenlijk met al mijn gegevens doen gezien ik mij niet voor kan stellen dat er geen gelden van drone-bouwers jullie kant op vloeien? Graag pm. Verder is jullie nieuwsgaring prima. Ga hiermee door!

  23. Ron

    Beste Drones.nl Ook ik kan de 1 april grap niet waarderen. Als je serieus genomen wil worden doe je dit niet De site ziet er professioneel uit maar wordt kennelijk gerund door mensen die kennelijk toch niet begrijpen waar ze mee bezig zijn. jammer. Ik sommeer jullie om al mijn gegevens te verwijderen en mij daar een bevestiging van te mailen op mijn bij jullie bekende email adres. Gemiste kans.

Plaats een reactie