Om de lancering van de nieuwe website van DRONES.nl te vieren hebben we deze maand een superprijs voor je klaar staan! Je maakt door een account aan te maken op Drones.nl namelijk kans op een DJI Inspire 1 drone t.w.v. 3.199 euro. Doe nu mee!

Met gepaste trots presenteert DRONES.nl vandaag haar nieuwe website, boordevol nieuwe functionaliteiten. Deze mijlpaal vieren we graag samen met jou, en daarom kun je de komende maand op DRONES.nl een supergave DJI Inspire 1 winnen! Dit vlaggenschip van dronefabrikant DJI is de ideale drone voor zowel beginnende als ervaren drone-piloten.

Win een DJI Inspire 1!

Registreer en win!

Wil jij kans maken op een DJI Inspire 1? Maak dan tussen 1 en 31 maart 2016 een account aan op DRONES.nl. Registreer je nu en wie weet vlieg jij binnenkort wel rond met een professionele DJI quadcopter. Iedereen die in maart 2016 een account aanmaakt op deze website loot mee voor de hoofdprijs!

DJI Inspire 1

De DJI Inspire 1 is de perfecte drone voor zowel beginnende als ervaren drone operators. De DJI Inspire 1 is makkelijk te bedienen en beschikt over een dual-operator functie waarmee een tweede controller de camera en gimbal kan bedienen. De combinatie van camera en gimbal zorgt voor een strak beeld in een Ultra-HD 4K resolutie. Het beeld van de DJI Inspire 1 wordt via DJI Lightbridge rechtstreeks weergegeven jouw smart device. Kortom: deze drone moet je hebben!

Win een DJI Inspire 1!

Bekendmaking winnaar

De winnaar wordt op 1 april 2016 bekend gemaakt via DRONES.nl en bijbehorende social media kanalen. Check voor meer informatie over deze winactie de actievoorwaarden op http://win.drones. Doe nu mee!

13 Reacties

  1. Jurriaan

    Bijzondere prijs hoor!

  2. Ale-Jan

    Alles op orde gemaakt op mijn account, Alleen nu ik prijsuitreiking 1 April zie staan heb ik mijn twijfels hahah, DES AL NIET TE MIN ben ik blij met een nieuw forum en hoop ik dat het een succes word! Mijn deelname is er in ieder geval!

  3. Leon

    Hoop dat ik hem win :)

  4. Bram

    Veel succes aan iedereen ! Maar toch hoop ik stiekem dat ik met dit prijsbeest mag vliegen binnekort ;) ... !

  5. Marije

    Cool dat zou wel vet zijn

  6. rein

    niet geschoten is altijd mis toch

  7. Marnix

    Zou echt vet op te winnen, ik wil later ook iets met dronefotografie gaan doen leuk opstapje dus! Leuke actie!

  8. Jos

    Kunstzinnig uitziende drone ... voor kunstzinnige beelden! Laat de winnaar of winnares er veel plezier mee beleven. Het 1 april fenomeen was me even ontnomen ale-jan, je zou het haast denken bij zon fantastische prijs :-)

  9. Roger

    Ik hoop hem te winnen, anders wordt het waarschijnlijk de Phantom 4.

  10. Marnix

    Maar wel een heel duur ding hoor!

  11. Lars

    Ik heb nu een phanthom 2 maar inspire 1 zou cool zijn

  12. Bradley

    Lijkt me super om te winnen!! Kan ik een keer vanuit de lucht een bruiloft filmen!

  13. bas

    Lijkt mij super gaaf om te winnen maar eh doe je al geliek mee als je een acaunt hebt aangemaakt??

Plaats een reactie