De nieuwe website van DRONES.nl heeft nog meer voor je in petto! Vandaag lichten we de Kaartweergave uit. Op DRONES.nl/kaart vind je een uniek overzicht van nieuws, video's en bedrijven in een wereldwijde kaartweergave. Een dergelijke weergave van nieuws, video's en bedrijven is uniek en nog niet eerder gebruikt op een vergelijkbare website.

Wereldwijde kaartweergave voor drone nieuws

De nieuwe DRONES.nl bevat een handige kaartweergave waarop je heel overzichtelijk nieuwsberichten, video's en drone-gerelateerde bedrijven kan bekijken vanuit de hele wereld. De redactie van DRONES.nl geeft per artikel een locatie mee, zodat jij deze vervolgens op de kaart kan bekijken. Al het dronesnieuws vanaf de CES elektronicabeurs volgen? Navigeer dan naar Las Vegas, Nevada. Staat er een vakantie naar Miami op de planning? Bekijk dan alvast wat gave drone video's uit Florida om een goede indruk te krijgen!

Uitgelicht: DRONES.nl kaartweergave

Filteren op jouw interesses

De kaartweergave bevat ontzettend veel informatie. Zo vind je er nieuwsberichten uit alle windstreken in terug en kun je meer dan 1.000 video's bekijken. Ook worden er dagelijks nieuwe drone-bedrijven toegevoegd. Om je te helpen een selectie te maken van berichten die voor jou interessant zijn, bevat de Kaartweergave een handige filterfunctie. Vul een specifieke zoekterm in of sorteer op categorie, zoals 'FPV-racing', 'Technologie' of 'Natuur'. Ook is het mogelijk bepaalde type berichten uit te schakelen. Ben je bijvoorbeeld alleen geinteresseerd in video's? Schakel dan nieuwsberichten, bedrijven en winkels uit.

Nieuwe secties DRONES.nl

Naast de Kaartweergave vind je op de nieuwe website van DRONES.nl ook een Bedrijvenoverzicht met drone-gerelateerde bedrijven, Pilotenpagina's waarop je jouw eigen dronevideo's en -foto's kan delen én een handige Dronevergelijker waarmee je jouw ideale drone snel kan vinden!

0 Reacties

    Plaats een reactie