The Drone Invasion is een documentaire met als belangrijk thema "drones are good". De documentaire is momenteel in productie en bevat interviews en verhalen van vele verschillende mensen uit diverse landen over de hele wereld die drones gebruiken voor verschillende nuttige doeleinden.

Trailer

Bekijk de trailer van The Drone Invasion:

That Drone Show

De documentaire is een idee van Sarah en David Oneal, initiatiefnemers van 'That Drone Show'. Via een crowdfunding-campagne op Kickstarter en steun uit de industrie werd dit idee werkelijkheid.

The Drone Invasion: documentaire over voordelen van drones

Drones are good

The Drone Invasion is bedoeld om de boodschap "Drones are good" te verspreiden. De film bevat interviews met toonaangevende drone experts, zoals: piloten, advocaten, fabrikanten en andere liefhebbers. Verschillende personen vertellen over hun werk met drones en over de vele voordelen van de onbemande vliegtuigjes.

Release

De film staat gepland voor 6 mei 2016, de dag voor International Drone Day.

InterDrone Film Festival

Het idee voor de film werd voor het eerst gepresenteerd tijdens het eerste InterDrone Film Festival welke plaats vond op 9 september 2015 in het Rio Hotel & Casino in Las Vegas. Afgelopen weekend tijdens New York Drone Film Festival 2016 werd de trailer wederom getoond wat betekent dat de film zeer waarschijnlijk op 6 mei 2016 zal verschijnen.

0 Reacties

    Plaats een reactie