Ben jij een drone-enthousiasteling en maak je graag dronevideo's en luchtfoto's? Op de nieuwe website van DRONES.nl kun jij al je werk verzamelen op een persoonlijke pilotenpagina. Handig als overzicht voor jezelf, maar ook leuk om met anderen te delen!

Voordelen DRONES.nl account

Sluit je aan bij de DRONES.nl community door een account aan te maken! Naast een persoonlijk profiel brengt een DRONES.nl account de volgende voordelen met zich mee:

• Reageer op artikelen
• Praat mee in het forum
• Ontvang speciale ledenacties
• En nog veel meer!

Nieuw op DRONES.nl: pilotenpagina's

Volg onderstaande stappen om jouw DRONES.nl pilotenpagina aan te maken! Eerst een voorbeeld bekijken? Check dan de pilotenpagina van Piet Piloot.

1. Maak een account aan op Drones.nl

Bezoek de registratiepagina en maak een account aan door je e-mailadres in te vullen. Je ontvangt vervolgens direct een bevestigingsmail om je e-mailadres te activeren. Geen e-mail ontvangen? Check dan voor de zekerheid even je SPAM-inbox! Na het bevestigen kun je een wachtwoord kiezen.

2. Vul je gegevens in

Na het aanmaken van een account kom je in je persoonlijk profieloverzicht terecht. De statusbalk aan de bovenkant van de pagina geeft weer in hoeverre je profiel compleet is.

Nieuw op DRONES.nl: pilotenpagina's

• Account
Vul je algemene gegevens in, zoals gebruikersnaam, geboortedatum en ervaring met betrekking tot drones. Je kan hierbij kiezen uit o.a. luchtfotografie, FPV-racing, onderzoek en meer.


• Piloot
Personaliseer je profiel door een avatar en omslagfoto in te stellen. In dit tabblad kun je ook aangeven met welke drone(s) je vliegt, zodat andere gebruikers kunnen zien met welke apparatuur je jouw drone video's en foto's maakt.

Nieuw op DRONES.nl: pilotenpagina's

Winacties
Wil je aan winacties meedoen, zoals die van de DJI Inspire 1? Zorg er dan voor dat je profiel voor tenminste 20% compleet is. Dit bereik je door het formulier onder het 'Account' tabblad volledig in te vullen.

3. Voeg je foto's en video's toe

Maak je pilotenprofiel compleet door video's en foto's aan je account toe te voegen.

Nieuw op DRONES.nl: pilotenpagina's

• Video's
- Upload jouw drone video's
- Vanaf YouTube of Vimeo
- Voeg eventueel een omschrijving toe

• Foto's: upload jouw drone foto's
- Upload jouw drone foto's (max. 1 MB per foto)
- Rechtstreeks vanaf je laptop/PC
- Voeg eventueel een omschrijving toe

Jouw persoonlijke pilotenpagina

Heb je een minimaal 1 video toegevoegd? Gefeliciteerd, je persoonlijke pilotenpagina is nu actief! Onder het tabblad 'Piloot' vind je de link naar jouw profielpagina op DRONES.nl. Deze link is altijd op dezelfde manier opgebouwd: gebruikersnaam.drones.nl. Deze link kun je eenvoudig delen met anderen. Zo kan jouw pilotenpagina dienen als je online drone portfolio!

Nieuw op DRONES.nl: pilotenpagina'sPiloten status

Nu je pilotenpagina actief is, kun je profiteren van de verschillende voordelen van een account. Door te reageren op nieuwsberichten en video's te uploaden kun je je status op DRONES.nl verhogen. Op de piloot-statussen pagina wordt precies uitgelegd wat je moet doen om je status te upgraden naar bijv. Filmmaker of Expert.

Nieuw op DRONES.nl: pilotenpagina's

2 Reacties

  1. Jurriaan

    Hoe kom ik via de website op de status-pagina?

  2. Admin

    @Jurriaan, door een account aan te maken doorloop je automatisch het proces om een persoonlijke pagina aan te maken. Registeren doe je op http://www.drones.nl/registreren. Na het vullen van je pilotenpagina krijg je een rechtstreekse link, bijv. http://jurriaan.drones.nl (afhankelijk van de door jou gekozen gebruikersnaam. Succes! :)

Plaats een reactie