Welkom op de nieuwe website van DRONES.nl! Met een toenemend aantal drones in het luchtruim en een dito aantal dronepiloten werd het tijd de website uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Dankzij o.a. de nieuwe kaartweergave, persoonlijke pilotenpagina’s en nog meer content biedt DRONES.nl het ultieme platform voor droneliefhebbers.

De nieuwe website van Drones.nl is vandaag gelanceerd. De nieuwe website biedt flink wat nieuwe functies voor droneliefhebbers. Het is nu nog eenvoudiger om nieuwsberichten en drone video's van over de hele wereld te bekijken, drones met elkaar te vergelijken en je eigen drone video's en foto's op je persoonlijke pilotenpagina aan anderen te presenteren.

Nieuws

Wees gerust, onze oude vertrouwde nieuws-sectie is niet veel veranderd. De nieuwe website heeft dezelfde overzichtelijke weergave van nieuwsberichten zoals de oude website. We willen het nieuws duidelijk presenteren en je niet storen met een drukke layout. Vanaf nu worden nieuwsberichten gecategoriseerd in verschillende categorieën zoals: Drones, Accessoires, FPV Racing, Bezorging en Incidenten. Nieuwsberichten kunnen vanaf nu ook gekoppeld worden aan een lokatie zodat je nieuwsberichten ook via de nieuwe kaartweergave kunt bekijken.

Video's

Alle video's zijn vanaf nu onderverdeeld in categorieën zodat jij video's ook op basis van jouw interesse kunt bekijken. Bij iedere video is het nu mogelijk om aanvullende - zeer interessante - informatie te vermelden over de piloot, drone en camera. Ook kan van een video de locatie worden weergegeven indien deze bekend is.

Drones.nl lanceert ultiem drone-platform

Kaartweergave

Dankzij de nieuwe kaartweergave zie je in één oogopslag uit welke regio specifieke nieuwsberichten komen, maar ook waar drone-video’s zijn opgenomen. Bekijk al het drone nieuws en video’s, maar ook bedrijven en evenementen op de interactieve kaart. Via de kaartweergave zie je alle informatie gepresenteerd op locatie. Met name de weergave van nieuws en bedrijven op een landkaart is een unieke functie die tot op heden nog niet eerder is gezien op een soortgelijke website.

Drones.nl lanceert ultiem drone-platform

Dronevergelijker

Op zoek naar een nieuwe drone? Maak dan gebruik van de dronevergelijker. Een groot scala aan onbemande vliegtuigjes kan worden gefilterd op prijs, merk, vliegduur, camerakwaliteit en vele andere eigenschappen. Vervolgens kun je met een simpele klik worden doorverwezen naar de goedkoopste webwinkel die jouw ideale drone aanbiedt.

Drones.nl lanceert ultiem drone-platform

Via de dronevergelijker kun je niet alleen alle specificaties bekijken en vergelijken, per drone vind je ook - indien beschikbaar - opnames gemaakt met de drone, video's over de drone, handleiding en vergelijkbare modellen.

Pilotenpagina

Heb je al een drone en maak je geregeld mooie luchtopnames? Je kan vanaf nu op DRONES.nl een persoonlijke pilotenpagina creeëren door een account aan te maken. De pilotenpagina kan volledig worden gepersonaliseerd met informatie over jezelf en je drone(s). Ook is het mogelijk zelfgemaakte drone-video’s en –foto’s te uploaden. De pilotenpagina kan functioneren als jouw online portfolio en eenvoudig worden gedeeld met derden.

Drones.nl lanceert ultiem drone-platform

Bedrijven

Via de Bedrijven-pagina vind je eenvoudig een dronewinkel, luchtfotograaf of andere drone-gerelateerd bedrijf bij jou in de buurt. Bedrijven in uiteenlopende categorieën zoals Droneshops, Luchtfotografie en Inspectie vind je terug in de drones bedrijvengids. Ontbreekt jouw bedrijf in het overzicht? Voeg dan je bedrijf of vacature toe! Gedurende maart 2016 kun je jouw bedrijf GRATIS registeren.

Drones.nl lanceert ultiem drone-platform

Evenementen

Elk interessant drone evenement, of het nu een FPV-race of beurs gaat, kan via de Events-pagina worden bekeken. De planning geeft evenementen van over de hele wereld weer! Via de filteropties kun je de evenementen filteren op basis van factoren die voor jou interessant zijn.

Drones.nl lanceert ultiem drone-platform

Forum

Het forum van DRONES.nl is ook volledig vernieuwd! Het oude forum heeft plaats gemaakt voor een compleet nieuw forum met een duidelijke opzet en nieuwe indeling. Het forum biedt bezoekers de mogelijkheid onduidelijke vraagstukken met elkaar te bespreken of gewoon lekker te babbelen over hun gezamenlijke passie. Om te reageren of berichten te plaatsen op het forum dien je te beschikken over een DRONES.nl account.

Bron: DRONES.nl

3 Reacties

  1. Registreer je Drone

    Erg mooie pagina! De link om een bedrijf toe te voegen werkt echter (nog) niet.

  2. Admin

    Link is aangepast.

  3. Arie

    Mooi en nog overzichtelijke geworden zeer tevreden.

Plaats een reactie