In navolging van de de lancering van de nieuwe website, presenteert DRONES.nl vandaag een smartphone-app voor zowel iOS als Android! De app biedt een up-to-date overzicht van nieuwsberichten, video's, events en meer. De geïntegreerde kaart met No-Fly Zones en vermelding van de huidige wetgeving maakt de app onmisbaar voor Nederlandse dronepiloten.

DRONES.nl smartphone app

De DRONES.nl smartphone-app voor iOS en Android is vanaf vandaag te downloaden in de Appstore en via Google Play. De apps worden in navolging van de nieuwe DRONES.nl website gelanceerd. Vrijwel alle functionaliteiten van de nieuwe website zijn ook in de app verwerkt. Zo kun je de laatste nieuwsberichten en video's bekijken, je ideale drone vinden in de dronevergelijker én drone-gerelateerde bedrijven en evenementen checken. De kaart toont alle berichten op locatie in een wereldwijde kaartweergave.

Drones.nl iOS appDrones.nl iOS app

Voorbereid de lucht in

De geïntegreerde kaart met No-Fly Zones en vermelding van de huidige wetgeving maakt de app onmisbaar voor Nederlandse dronepiloten. In samenwerking met VeiligVliegen.nl worden de regels omtrent het vliegen met drones in Nederland duidelijk uitgelegd. Ben je van plan een vlucht met je drone te maken? Check van te voren even de app en je bent gegarandeerd goed voorbereid.

Drones.nl Android appDrones.nl Android app

Apps downloaden

Installeer de DRONES.nl app en blijf ook via je smartphone op de hoogte van het laatste drone nieuws!

• Download de DRONES.nl app in de Appstore (iOS): http://dr0n.es/ios
• Download de DRONES.nl app in Google Play (Android): http://dr0n.es/android

0 Reacties

    Plaats een reactie