In de serie van uitgelichte DRONES.nl secties is de Evenementen-pagina de laatste, maar zeker niet de minste! In dit nieuwe overzicht vind je een complete verzameling van drone-gerelateerde beurzen, congressen, FPV-races en andere evenementen die voor jou als drone-liefhebber interessant kunnen zijn.

Drones evenementen

Als aanvulling op alle nieuwe DRONES.nl functionaliteiten is de Evenementen-pagina in het leven geroepen. Op deze pagina vind je een handig overzicht van alle drone events, beurzen en conventies ter wereld. Naast events voor de diehard drone-piloot vind je ook evenementen die interessant kunnen zijn voor dronefans. Via de filteropties kun je de evenementen filteren op basis van de factoren die voor jou van toepassing zijn. Op deze manier kun je alle events bekijken die voor jou interessant zijn.

DRONES.nl evenementen kalender

Evenement toevoegen

Vindt er een drone-evenement bij jou in de buurt plaats dan nog ontbreekt in het overzicht? Ben je verantwoordelijk voor de organisatie van een drone-beurs of FPV-race? Op DRONES.nl kun je heel eenvoudig een evenement toevoegen. Na goedkeuring door de DRONES.nl redactie wordt het evenement getoond in de Events-sectie.

DRONES.nl functionaliteiten

Een kort overzicht van alle nieuwe DRONES.nl functionaliteiten:

0 Reacties

    Plaats een reactie