In de nieuwe website van DRONES.nl is een handige dronevergelijker geïntegreerd. Via deze drones-sectie kun je eenvoudig een drone vinden die aan al jouw wensen voldoet én binnen je budget past. Per drone heeft DRONES.nl specs, video's, reviews en meer informatie verzameld. Twijfel je nog tussen een paar drones? De vergelijkfunctie laat je in één overzicht zien wat de verschillen in specificaties zijn.

Drone informatie

De Drones-sectie op DRONES.nl is volledig vernieuwd. Bekijk nu per drone uitgebreide informatie over specificaties, prijs, reviews en meer. Ook kun je per drone video's bekijken, zowel van de fabrikant zelf als opnames die met een specifieke drone zijn gemaakt.

Alles wat je moet weten over de DRONES.nl dronevergelijker

Alles wat je moet weten over de DRONES.nl dronevergelijker

Dronevergelijker

Alle drones in de dronevergelijker van DRONES.nl zijn te filteren op verschillende eigenschappen. Door het specificeren van deze eigenschappen wordt het makkelijker jouw ideale drone te vinden. Maak hiervoor gebruik van het filtermenu aan de linkerkant van de pagina. Enkele voorbeelden van waar je de drones op kan filteren zijn:

• Toepassingen
Weet jij al waar je jouw toekomstige drone voor wil gebruiken? Bij het uitkiezen van een drone is het handig om van te voren te weten voor welke toepassing je jouw drone wil gaan gebruiken. Ga jij je meer richten op luchtfotografie of ben je van plan je te verdiepen in de wereld van FPV racing?

• Prijs
Wat is je budget? Bedenk van te voren wat je wil uitgeven aan je nieuwe drone zodat de zoekresultaten enkel drones tonen die binnen jouw budget vallen.

• Merk
Heb je al ervaring met drones van een specifiek merk en is dat je goed bevallen? Selecteer dan het merk van je voorkeur. Andersom kan natuurlijk ook; is een bepaalde dronefabrikant je niet goed bevallen, dan kun je drones van dit merk uitsluiten uit de zoekresultaten.

• Video-kwaliteit
Video-kwaliteit is met name interessant voor mensen die hun drone voornamelijk voor luchtfotografie gaan gebruiken. Sorteer de zoekresultaten op drones met camera's van o.a. 720p, Full HD en 4K!

• GPS
De GPS-functies van drones zorgen voor steeds meer mogelijkheden. Een return-to-home functie is bijvoorbeeld handig voor een beginnende dronebestuurder en auto-follow is perfect voor actiesporters die een drone hun stunts willen laten filmen.

Drones vergelijken

Heb je met behulp van de filterfunctie meerdere drones gevonden die aansluiten bij jouw wensen? Met de vergelijkfunctie krijg je een handig overzicht van de verschillen in specificaties. Selecteer de drones die je wil vergelijken door op 'Vergelijk' te klikken en klik vervolgens op 'Vergelijk drones'. Je krijgt direct een overzicht van de specificaties per drone te zien wat je kan helpen bij je uiteindelijke keuze.

Alles wat je moet weten over de DRONES.nl dronevergelijker

Drone kopen

Heb je de drone van je dromen gevonden? Via DRONES.nl kun je rechtstreeks doorklikken naar webwinkels die jouw drone in hun assortiment hebben, zoals Media Markt en Alternate. Je kan de drone dan direct bestellen zodat je deze zo snel mogelijk in huis hebt. Binnen enkele dagen kan jouw nieuwe drone de lucht in!

Alles wat je moet weten over de DRONES.nl dronevergelijker

Drone toevoegen

Ontbreekt er een drone in de dronevergelijker? Stuur de DRONES.nl redactie dan een suggestie door het formulier drone toevoegen in te vullen.

0 Reacties

    Plaats een reactie