Tijdens de opnames van de langverwachte film Star Wars: The Force Awakens werd men verrast door slimme paparazzi die met drones foto's van de set maakte. Nu het vervolg op deze film wordt opgenomen zijn de makers vastbesloten spionerende drones te weren. Er is een speciaal team samengesteld dat met behulp van anti-drones ongewenste UAV's uit het luchtruim boven de set kan verwijderen. Star Wars: Episode VIII wordt gedeeltelijk opgenomen in Kroatië.

Set-spionage tegen gaan

Nu de film Star Wars: Episode VIII in productie is, zijn de makers vastbesloten spionerende drones te weren van de set. Er is hiervoor een speciaal team samengesteld dat ongewenste UAV's uit het luchtruim verwijderd om zo geheime opnames te voorkomen. In september 2014 lekte er al beelden van de Star Wars: the Force Awakens set. Fans zagen o.a. de terugkeer van Han Solo's Millennium Falcon en verschillende X-Wing Fighters. Het speciale team gaat nu zelf gebruik maken van drones om herhaling van set-spionage tegen te gaan. starwars_episodeVIII_anti-drone_papparazistarwars_episodeVIII_anti-drone_papparazi

Star Wars drones vs. paparazzi drones

Een gedeelte van de nieuwe Star Wars film, die gepland staat om op 15 december 2017 in première te gaan, wordt opgenomen in Dubrovnik, Kroatië. Nieuwsbron MOSCroatia claimt dat de productiemaatschappij meer dan 600 mensen in dienst heeft genomen om paparazzi en nieuwsgierige omwoners van de set te weren. Star Wars drones gaan het daarnaast opnemen tegen spionerende drones, wat een bezienswaardigheid op zich zal zijn. De geruchten zorgen er in ieder geval voor dat fans nog meer uitkijken naar de nieuwe film. Alle mysterieuze voorzorgsmaatregelen en kosten die worden gemaakt om het uitlekken van spoilers te voorkomen, laten doorschemeren dat Star Wars: Episode VIII een waardige opvolger van The Force Awakens wordt.

0 Reacties

    Plaats een reactie