Dat drones echt overal opduiken en ingezet kunnen worden tegenwoordig, wordt dit keer bewezen door Barbie. De wereldberoemde pop van Mattel krijgt binnenkort namelijk haar eigen drone, een Star Light Adventure RC Hoverboard, om op rond te vliegen.

Quadcopter

De Barbie drone is gepresenteerd op de Toy Fair in New York. Tijdens het mega speelgoedevenement kon het publiek kennismaken met de nieuwe manier van transport van de bekende pop. De Star Ligth Adventure RC Hoverboard is een teken dat Barbie helemaal meegaat met haar tijd. Waar de quadcopter grotendeels nog in zwart is uitgevoerd, uiteraard nog met de nodige meisjesachtige tinten en fonkels, is de controller niet over het hoofd te zien met de knalroze kleur.

Verkrijgbaar

Momenteel is het nieuwe speelgoed van Barbie nog niet verkrijgbaar, maar deze herfst zou elke Barbie-liefhebber haar pop de lucht in moeten kunnen sturen met de drone. Dat is pas spelen anno 2016! De prijs die er in Nederland voor betaald moet worden is nog onduidelijk, maar het zal in elk geval zo'n 60 Dollar worden. barbie_drone2barbie_drone2

0 Reacties

    Plaats een reactie