Dowling College’s School of Aviation introduceert nieuw drone trainingsprogramma voor haar studenten.

Dowling College’s School of Aviation

Dowling College’s School of Aviation is een opleidingsinstituut op Brookhaven Airport in de stad Shirley in de Amerikaanse staat New York. De school biedt studenten een Bachelor of Science degree in zowel Aviation Management als Aerospace Systems Technology. Deze opleidingen bereiden studenten voor op voor banen in de commerciële en militaire luchtvaart, luchthavens, luchtverkeersleiding en andere gebieden van het luchtvervoer en luchtvaartindustrie.

Drones

Het nieuwe programma is gericht op het onderwijzen van de luchtvaartstudenten hoe om te gaan met de nieuwste aanwinst in de luchtvaartindustrie: onbemande vliegtuigen ofwel drones.

Demonstratie

Ter introductie van het drone trainingsprogramma werd afgelopen donderdag een demonstratie gegeven in het Dowling’s Drone Flight Lab op de campus van Brookhaven Airport.

Cursus

De cursus is bedoeld om studenten de basisprincipes te leren van commerciële drone toepassingen. De cursus bestaat uit zowel klassikale lessen als praktijktraining. dowling-college-school-of-aviation-drone-classdowling-college-school-of-aviation-drone-class

Nieuwe mogelijkheden

Volgens de directie van Dowling College’s School of Aviation is de nieuwe industrie snel groeiende waardoor een geheel nieuwe reeks van carrièremogelijkheden ontstaat voor de luchtvaartstudenten.

Integratie in ons leven

Volgens Tom Daly, de decaan van de school, is de tijd gekomen dat men niet meer bang hoeft te zijn voor drones, maar men moet beginnen met de integratie van drones in het dagelijkse leven. Drones zijn hier, dus laten we tijd besteden om ze te integreren in onze maatschappij”, verklaart Daly.

0 Reacties

    Plaats een reactie