Een jongeman uit New Jersey is aangehouden nadat hij zijn drone per ongeluk tegen het Empire State Building liet vliegen. Echter werd de man pas opgepakt, nadat hij zelf had aangegeven dat het voorval was gebeurd.

Crash

Sean Riddle was gisterenavond met zijn drone in Midtown Manhattan aan het vliegen, toen hij de controle over zijn drone verloor. Het apparaat raakte het gebouw ter hoogte van de 40e verdieping, waarna het verder naar beneden viel en 4 verdiepingen lager op een richel kwam te liggen.

Straf

Riddle kon zijn drone uiteraard zelf niet meer pakken, waarna hij besloot het gebouw binnen te gaan en de beveiliging om hulp te vragen. Deze stemden in, maar gingen in plaats daarvan over tot het bellen van de politie. Toen de politie van het voorval hoorde, waren ze uiteraard niet blij, aangezien er op die plek niet gevlogen mag worden. De straf waarmee de onverantwoordelijke piloot het moest bekopen is een bekeuring voor roekeloos gedrag en voor het vliegen in en over New York. seanriddle_empirestateseanriddle_empirestate

1 Reacties

  1. Hay

    Weer zo'n idioot die het voor de rest verziekt.

Plaats een reactie