Yuneec lanceerde op de CES 2016 in Las Vegas hun nieuwe trots de Typhoon H drone. Dit onbemand luchtvaartuig is door de website engadget uitgeroepen tot beste product van de CES 2016 in de categorie Robot or Drone.

Yuneec Typhoon H

Drone fabrikant Yuneec lanceerde aan de vooravond van de CES 2016 hun nieuwe drone: Typhoon H. De onbemande hexacopter beschikt over een geavanceerd ontwijksysteem waardoor de kans op crashes aanzienlijk afneemt. Het ontwijksysteem is voort gekomen uit de samenwerking tussen Yuneec en chipfabrikant Intel. yuneec-typhoon-h-hexacopter-best-of-ces-engadget-award-robot-or-drone-ontwijksysteem-01-2016yuneec-typhoon-h-hexacopter-best-of-ces-engadget-award-robot-or-drone-ontwijksysteem-01-2016

Engadget

De website engadget rijkt jaarlijks prijzen uit in verschillende categorieën voor de beste producten van de CES beurs in Las Vegas. De nieuwe drone van Yuneec is uniek door het ontwijksysteem dat ervoor zorgt dat de drone technologie een stuk veiliger wordt. Na een demonstratie te zien bij de stand van Yuneec was de jury al snel overtuigd en won de Yuneec Typhoon H terecht de prijs Best of CES 2016 in de categorie Robot or Drone.

Innovation Award

Ook de Lily drone won een prijs tijdens de CES dit jaar. De drone won de innovatie prijs in de categorie Unmanned systems and accessories.

1 Reacties

  1. DrsH

    Ik wil eerst weleens zien wat het bereik van die UAV wordt. En nee, in Nederland doet dat er wellicht niet zo heel veel toe maar op vakantie in landen die wat leger zijn en waar het allemaal wat minder gereguleerd is wel. En met 22 minuten flight time heeft deze wat mij betreft alleen echt het omhoogklappende landingsgestel voor op de Phantom 3 Pro. Hoewel real sense, als het echt werkt, ook wel fijn is. 6 rotoren doet me met de betrouwbaarheid van de DJI-UAV's niet zo heel veel.

Plaats een reactie