Met nog een paar uur op de klok is hun crowdfunding project op Indiegogo bijna afgelopen. We hebben het hier over de ONAGOfly. De slimme nano drone heeft het doel van 150.000 dollar ruimschoots overschreven. De kleine quadcopter beschikt over veel technische snufjes zoals een ontwijksysteem, auto follow functie en een 15 megapixels camera.

Specificaties

  • Afmeting: 125 x 125 x 46 mm
  • Gewicht: 140 gram
  • Camera: Sony 15 megapixels camera
  • Maximale resolutie video: 1080P @ 30FPS
  • Batterij: 1000 mAh
  • Vliegtijd: tot 15 minuten

ONAGOfly

De ONAGOfly is een smart nano drone en is in staat om de gebruiker te volgen door de auto-follow functie. Het kleine quadcoptertje beschikt over een GPS module. Hiermee wordt een verbinding gemaakt met tussen je smartphone en de drone waardoor hij je kan volgen. De drone filmt je dan vervolgens tijdens een wandeling of fietstocht.

Auto-follow

Om de auto-follow functie goed te laten werken is de ONAGOfly uitgerust met een intelligent ontwijksysteem. Door de ingebouwde infrarood technologie is de quadcopter in staat om objecten op de route te ontwijken.

Camera

De ONAGOfly beschikt over een Sony camera van 15 megapixels. Deze is vergelijkbaar met de camera van de iPhone 6s. De opgenomen beelden worden opgeslagen op een microSD kaart. Deze is wordt niet standaard meegeleverd. Een leuke functie van de camera is de ‘smile recognition’ software. Hierdoor herkent de camera gezichten en ziet wanneer deze lachen. Dat is natuurlijk hét perfecte moment om een foto te maken. De camera is ook voorzien van elektronische beeldstabilisatie waardoor je altijd scherpe en stabiele opnames maakt. onagofly-slimme-smart-nano-drone-quadcopter-indiegogo-ces-2016-las-vegas-nevadaonagofly-slimme-smart-nano-drone-quadcopter-indiegogo-ces-2016-las-vegas-nevada

Besturing

De besturing van de ONAGOfly is gemakkelijk te regelen via je eigen Android of iOS smartphone. Met de ONAGOfly App bedien je de drone en kijk je live mee door de camera van de kleine quadcopter. De drone is via 'Tilt Control Mode' te besturen. De drone herkent dan bewegingen van je telefoon waardoor je hem als een echt race spelletje kunt besturen.

Accu en vliegtijd

De kleine smart drone is voorzien van een 1000mAh accu die je een vliegtijd van maximaal 15 minuten biedt. Wanneer je ook filmt met de drone wordt de vliegtijd beperkt tot 12 minuten. De ONAGOfly wordt geleverd met een snel-lader van 7.4V. Hiermee is de accu snel op te laden en kun je snel weer genieten van het vliegen.

Prijs

De ONAGOfly is vandaag nog te koop via de crowdfunding website Indiegogo. Je hebt al een exemplaar voor 199 dollar. Wanneer je de drone nu via Indiegogo besteld zal deze in maart naar je verzonden worden. De retail distributie begint een maand later in april.

CES 2016

De makers van de ONAGOfly zijn ook vertegenwoordigd op de consumenten elektronica beurs (CES) in Las Vegas. Daar geven zij bij hun stand een preview van de slimme quadcopter.

1 Reacties

  1. Tommie

    ONAGOfly - Palm-Sized Drone With GPS Auto-Follow and High Res Video Camera to Take Better Photos Only 9 days left. Get it NOW!

Plaats een reactie