In april komt dronefabrikant Nine Eagles met een nieuwe drone onder het merk Mola. De Mola-X1 heeft een uniek ontwerp en is ontwikkeld om makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld je rugzak.

Mola-X1

De nieuwe Mola-X1 drone beschikt over een draaibaar frame waardoor je hem zeer compact kunt maken. Het onbemande luchtvaartuigje beschikt over GPS en een ultrasound sensor voor een veilige en stabiele vlucht voor zowel binnen als buiten.

mola-x1-opvouwbare-drone-nine-eagles-fabrikant-gps-2016mola-x1-opvouwbare-drone-nine-eagles-fabrikant-gps-2016

Besturing

De Mola-X1 drone is te besturen via een remote controller, een smartphone of tablet. Voor de mobiliteit is raadzaam om de drone met de smartphone te besturen. De Mola-X1 is te besturen via een iOS Apple apparaat of een apparaat met het besturingssysteem Android.

Camera

De Mola-X1 drone wordt uitgerust met een 12 megapixel camera. Deze maakt video’s in FullHD 1080p resolutie. De camera beschikt over een digitaal anti-shake technologie die ervoor zorgt dat de beelden altijd strak zullen zijn. De opgenomen beelden deel je direct met je vrienden via de smartphone applicatie.

Applicatie

Verbind de drone met het WiFi signaal om direct mee te kijken met de camera. Zo zie je direct wat je aan het filmen bent en kan je mooie opnames maken. Ook bewerk je de beelden gemakkelijk via de mobiele applicatie zodat je een mooie drone video kunt maken.

mola-x1-opvouwbare-drone-nine-eagles-fabrikant-wifi-2016mola-x1-opvouwbare-drone-nine-eagles-fabrikant-wifi-2016

Verkoop

Nine Eagles werkt momenteel nog aan de realisatie van de drone en verwacht dat deze in april over de toonbank vliegt. Over de prijs van de drone is echter nog niets bekend.

1 Reacties

  1. Gary Payne

    Everyone here at https://www.facebook.com/Quadcopter.Reviewer/ Loves your website & personally I love you Quadcopter - Fantic 1 would love anymore information you could provide some I can post it on my page. Already have some pictures..

Plaats een reactie