Tijdens de dertiende editie van de beurs Integrated Systems Europe (ISE) zal er een heuse Drone Arena op de beurs aanwezig zijn. In deze Drone Arena worden live demonstraties gegeven en kunnen bezoekers meer te weten komen over de onbemande luchtvaartuigjes.

Amsterdam Rai

De beurs, Integrated Systems Europe, voor elektronische systemen wordt dit jaar voor de dertiende keer gehouden. Dit jaar zal de Amsterdam Rai van 9 tot en met 12 februari 2016 gastheer zijn van de Europese beurs. Dit jaar zal er op de beurst voor het eerst een drone arena aanwezig zijn.

Drone Arena

De speciale drone arena op de ISE verwelkomt grote fabrikanten met hun laatste product innovaties. In de arena zullen professionele, commerciële en consumenten applicaties getoond worden. Elke dag van de show zullen er leerzame sessies gegeven worden samen met live demonstraties.

Winnen

Naast het bekijken van drones is het ook mogelijk om een onbemand luchtvaartuig te winnen. Bij de drone arena zal een grote bak staan waar bezoekers hun visitekaartje in kunnen stoppen. Op 12 februari 2016 zal er één kaartje uit de bak worden getrokken. De eigenaar van het visite kaartje dat getrokken wordt wint de drone. Deze persoon moet echter wel aanwezig zijn bij de trekking. integrated-systems-europe-februari-amsterdam-rai-nl-drones-nederland-2016integrated-systems-europe-februari-amsterdam-rai-nl-drones-nederland-2016

0 Reacties

    Plaats een reactie