De hele maand november stond in het teken van de Drone Video van het Jaar verkiezing. Tot vandaag kon er gestemd worden op de 6 genomineerde video’s. Door te stemmen maakte je tevens kans op 1 van de 3 nano drones. Wij mogen Lisanne van Daalen, Rob Stolk en Reiny van den Elzen van harte feliciteren met het winnen van een nano drone.

Drone Video van het Jaar 2015

Vanaf vandaag kan er niet meer gestemd worden op de genomineerde video’s. Drones.nl houdt jullie nog even in spanning over de uitslag van de Drone Video van het Jaar verkiezing. Uiteraard hoor je hier snel meer over en na de uitreiking van de award zal de winnende video te zien zijn op: http://award.drones.nl.

Stemmen

De award is niet het enige dat er gewonnen kon worden naar aanleiding van de verkiezing. Van iedereen die in november een stem uitbracht op een van de video's, zijn 3 gelukkigen uit de bus gekomen. Deze drie stemmers winnen elk een te gekke nano drone! Lisanne van Daalen vindt dat de video van de overblijfselen van het Land van Ooit de winnaar is en Rob Stolk ziet de video van de aap die een drone uit de lucht slaat als de Drone Video van het Jaar. Reiny van den Elzen is fan van de wintersport video van Coen Swijnenberg. Bij dezen wensen we deze drie winnaars veel veilige vlieguren toe! drone-video-van-het-jaar-2015_prijs_winnaars_615x400drone-video-van-het-jaar-2015_prijs_winnaars_615x400

1 Reacties

  1. wim

    Jammer zeg dat ik niet heb gewonnen, maar gun het de rest ook hoor haha Ben erg benieuwd naar de video van het jaar!!

Plaats een reactie