Een vindingrijke Brit besloot een knuffel rendier op een drone te zetten en deze de route naar zijn nieuwbouwwoning af te laten leggen. Hij vertelde zijn zoontje dat hij de video naar de Kerstman zou sturen om deze gerust te stellen. Het zoontje van de Britse Jonathan Silman was namelijk erg bezorgd dat de Kerstman hun huis niet zou vinden.

Nieuwbouwwoning zonder schoorsteen

Het 8-jarige zoontje Hamza had er maar weinig vertrouwen in dat de Kerstman hun huis zou vinden. Naast dat zij in een nieuwbouwwoning in de dichtbevolkte Londense wijk East Village wonen hebben zij ook geen schoorsteen. Het wordt de Kerstman dus niet echt makkelijk gemaakt om de cadeautjes te bezorgen bij het Britse gezin.

Kerstdrone

Hamza's vader besloot een speciale kerstdrone te maken met daarop een rendier. Hij vloog de route die de Kerstman moet afleggen en heeft zijn zoontje verteld dat hij de video naar kindervriend zal opsturen.

Cadeautjes

Dankzij het navigatiefilmpje en een speciaal 'stop hier Kerstman'-bord in de tuin kon de kleine Hamza gerustgesteld worden. Nu nog afwachten tot de Kerstman de cadeautjes komt brengen. Aan het filmpje heeft het in ieder geval niet gelegen! drones-rendier-brit-kerstman-stop-hier-bord-navigatiefilmpje-2015drones-rendier-brit-kerstman-stop-hier-bord-navigatiefilmpje-2015

0 Reacties

    Plaats een reactie