Nederlandse retailers verwachten deze maand meer drones te verkopen dan voorgaande jaren, maar het is zeer belangrijk om de Nederlandse consument goed te informeren over hoe zij op een veilige manier plezier kunnen hebben van de onbemande luchtvaartuigjes. Daarom vraagt Drones.nl jullie deze maand om tips om veilig te vliegen met drones. Deel jouw tip via http://win.drones.nl en maak kans op een Syma X8C drone.

Populair

Drones zijn zeer populair en worden ook steeds goedkoper. Bart Smit en Intertoys verwachten alleen deze maand al zo’n tienduizenden drones te verkopen. Het is belangrijk dat de consumenten goed geïnformeerd worden over de wet- en regelgeving van drones en hoe zij de onbemande luchtvaartuigjes zo veilig mogelijk de lucht in kunnen laten gaan. veilig_vliegen_gebruik-je-verstand_1000x600pxveilig_vliegen_gebruik-je-verstand_1000x600px

Tips voor veilig vliegen

Op

kan jij je tip voor veilig vliegen met drones achterlaten en maak je kans op een Syma X8C drone. Een aantal tips worden gedurende de maand december gedeeld via de social media kanalen van Drones.nl. Op 1 januari 2016 wordt de winnaar van de Syma X8C drone bekend gemaakt.

Syma X8C

De Syma X8C quadcopter beschikt over een 2 megapixel camera die je gemakkelijk bedient vanaf de meegeleverde remote controller. De drone beschikt over een handige modus genaamd: ‘headless modus’. Deze modus zorgt ervoor dat je geen rekening hoeft te houden met de voor- en achterkant van de drone waardoor de besturing erg makkelijk is. Vlieg met de propeller beschermers om te voorkomen dat de propellers schade toe richten aan jezelf of je omgeving. drones-syma-x8c-winactie-veilig-vliegen-quadcopter-tips-2015drones-syma-x8c-winactie-veilig-vliegen-quadcopter-tips-2015

3 Reacties

  1. dr0nie

    Vind veiligvliegen echt n goed initiatief. zijn nog veel mensen die wat moeten leren over het vliegen met drones!

  2. Henri

    Nice, ik doe mee!

  3. Erwin Hildebrand

    Goed initiatief. Het internet staat vol met tips over veilig vliegen met drones. Lees ook de wettelijke regels over het vliegen met drones. Als goed hobbyist wil je natuurlijk geen ongelukken veroorzaken. Kijk ook je WA verzekering na. Ik zou zeggen " vlieg ze "

Plaats een reactie