Gebaseerd op de races uit de bekende Star Wars films wordt aanstaande zondag 13 december het eerste Nederlandse Kampioenschap Podracing met FPV drones in winkelcentrum Hoog Catharijne, Utrecht gehouden.

Nederlands Kampioenschap Podracing

Op zondag 13 december gaat het los in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. Daar wordt het eerste Nederlands Kampioenschap Podracing met drones gehouden. De onbemande luchtvaartuigjes vliegen hier langs etalages, displays, kerstverlichting en het publiek. nederlands-kampioenschap-nk-podracing-fpv-drones-hoog-catharijne-utrecht-start-media-markt-13-12-2015nederlands-kampioenschap-nk-podracing-fpv-drones-hoog-catharijne-utrecht-start-media-markt-13-12-2015

Hoog Catharijne

Het evenement start aanstaande zondag 13 december vanaf 20.30 uur. De winkels in het winkelcentrum zijn dan gesloten en het parcours is dan klaar gezet. Om erbij te zijn kan je gratis tickets bestellen op www.hoogcatharijne.nl.

Training

De piloten hebben al een aantal propellers en camera’s versleten tijdens de training sessies. De piloten hebben midden in de nacht geoefend om met hun FPV drones door het winkelcentrum te racen. Bekijk hieronder de eerste beelden die gemaakt zijn tijdens een training sessie.

0 Reacties

    Plaats een reactie