Vorige week mochten de YouTube Vloggers van DusDavidGames, Fifalosophy, DagelijksHaaDee en Smoare al even vliegen met de Parrot Bebop drone. Dit was als voorbereiding op de uiteindelijke Doritos Drone Race. Deze week werd de race gehouden op drie verschillende parcoursen. De vloggers leggen het in de lucht tegen elkaar af op de futuristische parcoursen. Vlogger David Harms van het YouTube-kanaal DusDavidGames heeft de Doritos Drone Race uiteindelijk gewonnen.

De wedstrijd

In de bloedstollende wedstrijd streden de vloggers onderling om de felbegeerde titel. Op het parcours zijn verschillende obstakels aanwezig die de racers moeten ontwijken. De drone zelf kunnen zij niet zien en zijn dus volledig aangewezen op het scherm van de Parrot Skycontroller.

DusDavidGames

David Harms, van het YouTube kanaal DusDavidGames, vloog met de blauwe Parrot Bebop drone. In zijn video, die hij publiceerde op zijn YouTube-kanaal, neemt hij de kijker mee over twee parcoursen en laat hij een aantal obstakels zien. Daarnaast praat hij met zijn concurrenten en bespreken ze het parcours. Ten slotte wordt er een sneak preview getoond van de wedstrijd. De winnaar wordt echter nog niet bekendgemaakt.

Doritos Nederland

De bekendmaking vindt plaats in de video van Doritos Nederland, die middels een sciencefiction-achtige constructie de race tonen. Het was een spannende strijd maar DusDavidGames ging er uiteindelijk met de overwinning vandoor en mag zich officieel bekronen tot winnaar van de Doritos Drone Race. doritos-drone-race-dusdavidgames-615x350doritos-drone-race-dusdavidgames-615x350

0 Reacties

    Plaats een reactie