Bekende chipsfabrikant Doritos heeft verschillende Nederlandse YouTube vloggers uitgenodigd op een geheime locatie in Amsterdam om met de Parrot Bebop drone tegen elkaar te racen. Volgende week racen zij tegen elkaar in 3 bloedstollende levels, maar zij mochten gisteren al even een testvlucht maken met de drones. doritos-drone-race-quadcopter-parrot-bebop-drone-youtube-vloggers-skycontroller-amsterdam-racers-2015.

Race

De vloggers moeten racen met de relatief makkelijk te besturen Parrot Bebop drone. Op het parcours komt de drone op plekken waar de drone niet meer in het zicht van de piloot is waardoor het belangrijk is dat de bestuurder leert te vliegen met het oog op het scherm. De besturing doen zij via de Skycontroller waaraan een tablet is gekoppeld die live mee kijkt met de camera van de drone.

Hindernissen

De mannen vlogen gisteren met de Parrot Bebop drone in een loods en kregen begeleiding van ervaren drone piloten. Een van de hindernissen was het vliegen door een kast wat de meeste goed af ging.

DusDavidGames

Fifalosophy

DagelijksHaaDee

Smoare

Stemmen

Wie denk jij dat er gaat winnen? Via de website van Doritos kun je jouw stem uitbrengen en maak je kans op de drone van de winnaar. doritos-drone-race-quadcopter-parrot-bebop-drone-youtube-vloggers-skycontroller-amsterdam-stemmen-2015doritos-drone-race-quadcopter-parrot-bebop-drone-youtube-vloggers-skycontroller-amsterdam-stemmen-2015

0 Reacties

    Plaats een reactie