Tijdens de winactie van oktober 2015 vroeg Drones.nl welk besturingssysteem jullie gebruiken, iOS of Android? Wij vroegen dit omdat we graag een Syma X5SW weg willen geven aan een gelukkige winnaar! Met deze drone kun je FPV vliegen door je Android of Apple smartphone via WiFi te verbinden met de camera van de quadcopter. Van alle deelnemers is Robin Bol uit Amsterdam als gelukkige winnaar uit de bus gekomen en nam enthousiast zijn prijs in ontvangst. syma-x5sw-drone-fpv-quadcopter-winactie-prijs-oktober.

Student

Drones.nl zocht Robin op in zijn studentenhuis in Amsterdam-Oost om zijn Syma X5SW drone uit te reiken. Robin studeert Aviation Management aan de Hogeschool van Amsterdam en is veel bezig met luchtvaarttechnieken. Drones komen minder aan bod tijdens deze studie, maar hierin is Robin zelf wel heel erg in geïnteresseerd. Hij kon niet wachten om zijn drone uit te proberen, maar hij gaat zich van te voren wel even verdiepen in de wetgeving van drones.

Nieuwe winactie

Niet gewonnen? Geen Zorgen! Deze maand kan er gestemd worden op de Drone Video van het Jaar 2015 en maak je kans op 1 van de 3 nano drones. Ga naar award.drones.nl en stem jouw favoriete drone video om mee te doen. Stemmen kan t/m maandag 30 november 2015. De winnaars van de winactie worden op dinsdag 1 december bekend gemaakt. dronevideo_vanhetjaar_2015_615x400dronevideo_vanhetjaar_2015_615x400

0 Reacties

    Plaats een reactie