De strijd om de titel 'Drone Video van het jaar 2015' is nog steeds in volle gang. Elke dag stemmen nog steeds honderden drone liefhebbers op hun favoriet. Iedereen wacht met smart op de einduitslag, maar helaas laat die nog even op zich wachten. Wel kunnen we alvast een tipje van de sluier geven over de zeer spannende tussenstand! drone-video-van-het-jaar-2015-award-drones.

Tussenstand

De voorlopige tussenstand is als volgt:

  • 1. Aap slaat drone uit de lucht. Rene van Manen heeft hier een uniek voorval weten te filmen met zijn drone. Het onbemande vliegtuigje wordt bewust door een aap uit de lucht geslagen met een stok.
  • 2. Subtropisch zwemparadijs Tropicana anno 2015. Het subtropische zwemparadijs dat bij veel mensen goede herinneringen oproept is op bijzondere wijze in beeld gebracht door Voormedia.
  • 3. Overblijfselen Land van Ooit 2015. Wat een klein project van Ralph Denessen en Rick Sleenhoff moest worden, is uiteindelijk in een ware YouTube-hit veranderd. Door de fraaie beelden van het verlaten park Land van Ooit krijgen mensen weer een beeld van de pracht die het park vroeger te bieden had.
  • 4. Drone gered van verdrinkingsdood. Zwier Spanjer heeft zijn drone van verdrinkingsdood gered. Hij dacht geen seconde na en ging met zijn kleren het water in om zijn drone te redden.
  • 5. Keukenhof. Keukenhof is één van de meest toonaangevende bloemenparken ter wereld. Wiebe de Jager heeft het park op een unieke manier in kaart gebracht met zijn drone.
  • 6. Wintersport Alpen. Radio 538 dj Coen Swijnenberg is een fervent drone liefhebber. Met de beelden van zijn wintersportvakantie laat hij de prachtige omgeving van diverse perspectieven zien.

Stemmen

Er is sprake van een ware nek-aan-nekrace, wat het extra spannend maakt. Wil je jouw favoriet er uiteindelijk met de trofee vandoor zien gaan en heb je nog niet gestemd? Trommel al je vrienden op en laat je stem gelden door te stemmen op award.drones.nl! Stemmen kan t/m 30 november.

Interviews

Om het verhaal achter de video's te achterhalen en de achterban van de genomineerden van uitgebreide informatie te voorzien, zijn er interviews met de genomineerden gehouden. Deze zijn in de aanloop naar de einduitslag te vinden op Drones.nl.

1 Reacties

  1. Tussenstand Drone Video van het Jaar 2015 bekend! | Aluvicro - Drone News

    […] Via_: Drone.nl […]

Plaats een reactie