De Franse drone fabrikant Parrot heeft een tijdelijke pop-up store geopend in Amstelveen. De winkel is geopend vanaf 2 november en sluit haar deuren op 14 januari 2016. Bezoekers mogen in de winkel een test-vlucht maken met de Parrot drones en kunnen daarnaast de draadloze hoofdtelefoons van Parrot zien.

Pop-up store

In de nieuwe 35m2 grootte winkel in het stadhart van Amstelveen laat Parrot bezoekers drone vluchten ervaren in een heuse drone kooi. Bezoekers kijken met de speciale FPV bril door de ogen van de Parrot Bebop drone. Deze week maakte de Franse drone fabrikant ook de Parrot Bebop drone 2 bekend. Deze is vanaf 14 december 2015 verkrijgbaar in de Verenigde Staten. Het is niet bekend of de Parrot Bebop drone 2 ook in de pop-up store in Amstelveen te bewonderen is.

Drones

Naast de populaire Parrot Bebop drone zijn ook de Jumping Sumo, AR.Drone 2.0 en de Rolling Spider MiniDrone te vinden in de pop up store in Amstelveen. De tijdelijke winkel is geopend vanaf 2 november tot en met 13 januari 2016 en is te vinden op de Rembrandtweg 41A. parrot-pop-up-store-amstelveen-quadcopter-bebop-drone-2015parrot-pop-up-store-amstelveen-quadcopter-bebop-drone-2015

Hoofdtelefoon

Bezoekers van de pop-up store kunnen naast het vliegen van drones ook gebruik maken van de nieuwe draadloze Zik 3 hoofdtelefoon met ruis- en omgevingsgeluidenonderdrukking. Deze hoofdtelefoon van Parrot is nog niet in de winkel te koop.

0 Reacties

    Plaats een reactie