De Koninklijke Nederlandse vereniging voor luchtvaart, de KNVvL, de overkoepelende organisatie voor alle recreatieve luchtvaart in Nederland, voegt Rik Bijl aan het bestuur toe in de functie van Voorzitter Commissie PR en Communicatie van de afdeling Modelvliegsport.

Drones

Rik Bijl is reeds lid van de werkgroep Drones binnen de KNVvL en is mede-oprichter en gecertificeerd RPA-L piloot van Euro Drone Inspections en fervent modelvlieger. "Rik is een bevlogen modelvlieger met een specifieke kennis op het gebied van drones, waar hij ook professioneel mee bezig is. Als modelvlieger in hart en nieren gaat hij onze hobby en sport zowel intern als extern op de kaart zetten en aantonen dat voor een gezonde toekomst voor de modelvliegsport in Nederland een organisatie als de KNVvL onmisbaar is.", aldus Paul Beks, secretaris van de afdeling Modelvliegsport van de KNVvL. knvvl-drones-drone-uavknvvl-drones-drone-uav

KNVvL

De Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart, de KNVvL is de overkoepelende organisatie voor alle luchtsporten en luchtvaart hobby's in Nederland. De vereniging werd opgericht op 19 oktober 1907 als 'Vereeniging ter Bevordering van de Luchtscheepvaart'. De KNVvL is als sportbond aangesloten bij het NOC-NSF en de internationale federatie FAI.

0 Reacties

    Plaats een reactie