Met de Airnest iPhone en iPad app kun je zeer eenvoudig met je vinger een vluchtroute tekenen en je drone op de automatische piloot laten vliegen zodat je je nog beter kunt focussen op het maken van foto's en video's.

Camera

Voor degenen die een beetje meer controle willen, de app stelt gebruikers ook in staat om de camera te besturen. Op dezelfde manier zoals je je iPad of iPhone ook in de lucht zou gebruiken; door het draaien en kantelen van je iOS-apparaat. airnest-flight-path-iphone-appairnest-flight-path-iphone-app

Phantom 3

De Airnest app is momenteel geschikt voor de DJI Phantom 3 Professional en Advanced, evenals voor de DJI Inspire 1.

Eenvoudiger

"Wij geloven dat drones vrijwel elke industrie zullen beïnvloeden; van filmmaken tot de landbouw. Maar om daar te komen, geloven wij dat het nodig is om alles een stuk eenvoudiger te maken. Daarom hebben we een app zonder ingewikkelde besturing, zodat je opnames kunt maken die je wilt, zonder het gedoe", aldus Ben Brautigam, mede-oprichter van Airnest.

3 stappen

In slechts drie eenvoudige stappen kunnen gebruikers een vlucht in de lucht te plannen. Eenmaal in de lucht, volgt de drone het flightpath en maakt hoge resolutie foto's of video's.

Beta-testers

Terwijl er ook andere automatische pilootsoftware beschikbaar is voor drones, zeggen beta-testers dat dit de meest intuïtieve en eenvoudige software op de markt is. "Ik hoef minder tijd besteden aan de besturing van de drone en heb dus meer tijd voor het schieten van video. De app werkt erg smooth. Je kunt een aantal echt leuke stunts doen, zoals een spiraal naar boven die zeer tijdrovend is om te programmeren via de DJI GO of Litchi app. In deze app duurt het letterlijk seconden", verklaart een tester.

Eenvoudig en snel

"Geen enkele andere app op de markt werkt als de onze. De app is specifiek ontworpen om alles zo eenvoudig en zo snel mogelijk in te stellen om de perfecte foto te krijgen die je voor ogen hebt." zegt Justin Miller, filmmaker en mede-oprichter van Airnest.

Veiligheid

Daarnaast heeft de app extra veiligheidsfuncties, zoals het weergeven van No Fly Zones. Ook is de app geprogrammeerd om niet boven 120 meter te vliegen zoals voorgeschreven door de Federal Aviation Commissie (FAA). Het bedrijf zal ook voortdurend aan zijn app werken om de veiligheidsvoorschriften na te leven.

Prijs

De Airnest app is alleen nog beschikbaar voor iOS (iPhone en iPad) en is verkrijgbaar in de App Store voor een introductieprijs van 19,99 dollar.

0 Reacties

    Plaats een reactie