Buikspreker en stand-up comedian Jeff Dunham bespreekt samen met zijn pop Bubba J de Amerikaanse drone regels. Dit doen zij voor de Know Before You Fly campagne. In samenwerking met de Amerikaanse luchtvaartautoriteit (FAA) wordt de regelgeving op een leuke en leerzame manier uitgelegd aan het publiek. Met de feestdagen voor de deur is het belangrijk om iedereen van de drone regels op de hoogte te brengen.

Jeff Dunham

Jeff Dunham gaat in gesprek met buikspreek pop Bubba J over de huidige drone regels. Bubba J vliegt tijdens de show met een kleine quadcopter maar is zelf niet op de hoogte van de drone regels. Dunham wijst Bubba J erop dat hij niet in de buurt van luchthavens mag vliegen en ook niet over mensen en gebouwen. drone-regels-know-before-you-fly-drones-jeff-dunham-bubba-j-amerika-vs-usa-2015drone-regels-know-before-you-fly-drones-jeff-dunham-bubba-j-amerika-vs-usa-2015

Know Before You Fly Drones

Met de aanstaande feestdagen is het zeer belangrijk dat de consumenten duidelijk geïnformeerd worden over de drone regelgeving. De FAA verwacht dat ongeveer 1 miljoen drones over de toonbank zullen vliegen in de maand december. Voor de campagne Know Before You Fly Drones verschijnen video's die de beginnende drone piloot hierover duidelijk informeert. Vorig jaar verscheen er vlak voor de feestdagen ook een video van 'Know Before You Fly Drones' waarin de regelgeving in Jip-en-Janneke taal werd uitgelegd.

0 Reacties

    Plaats een reactie