In de hedendaagse maatschappij zijn drones onmisbaar. Ze hebben op verschillende gebieden een belangrijke toegevoegde waarde. Ook bij het maken van muziekvideo's voor de muziekindustrie worden de voordelen van drones opgemerkt. Colin Solar Cardo, een muziek video producent, maakt dan ook graag gebruik van drones bij het maken van zijn clips om dynamische beelden op te kunnen nemen die anders niet mogelijk zijn. Deze tactiek heeft hem succes opgeleverd; hij heeft namelijk meerdere prijzen gewonnen bij drone festivals.

Winnaar

Met zijn muziekvideo van All Away, gezongen door Art Of Shades, mocht Colin Solal Cardo zich in juli op het Cine-Drones Festival 2015 tot winnaar bekronen in de muziek video-categorie. Hij won daarnaast op het Flying Robot International Film Festival in San Fransisco ook nog de awards voor 'Best in Show' en hij werd tot winnaar benoemd in de 'Cinematic Narrative' categorie.

Festivals

Dergelijke drone festivals schieten nu als paddenstoelen uit de grond, terwijl afgelopen winter het eerste festival ontstond met dezelfde doeleinden. Het New York City Drone Film Festival wist deze primeur binnen te slepen. Grote namen zoals Veronica Belmont (Dear Veronica), Mike Senese (Make: Magazine) en Terrence Williams (AerialSkylab & 3DR) waren aanwezig bij dit evenement. new-york-city-drone-festivalnew-york-city-drone-festival

0 Reacties

    Plaats een reactie