31 oktober 2015, de dag waar veel mensen naar uitkeken, haalt de gekste dingen in mensen naar boven. Het was namelijk weer tijd voor Halloween. In Lafayette, Californië was er echter toch een wel heel bijzonder voorval. Colby Powell is samen met zijn kinderen op het idee gekomen om de Death Star uit de enorm populaire Star Wars-serie na te bouwen. Een drone heeft deze ludieke actie vervolgens in beeld gebracht.

Death Star

De Death Star uit Star Wars is op het huis van de familie gebouwd om mensen te vermaken. En het was niet zomaar een death star, het betrof een enorm kunstwerk dat maar liefst 7 meter hoog was en 180 kilo woog! Vanwege het enorme gewicht heeft Powell gebruik gemaakt van een hijskraan, hij is namelijk een bouwondernemer, om de gigantische bal het dak op te krijgen. Hij heeft tevens de Death Star volgehangen met LED-lichtjes, wat voor een prachtig beeld zorgt. death-star-lafayette-halloween-led-615x350death-star-lafayette-halloween-led-615x350

Hulp

Mensen waren zo geïntrigeerd door de creatie van Powell dat ze spontaan hulp begonnen aan te bieden. Er waren op een gegeven moment minsten 25 mensen aan het helpen om het project te volbrengen. Het eindresultaat mocht er dan ook wezen.

0 Reacties

    Plaats een reactie